Cubase nepřijímá zvuk (ASIO ovladače blbnou)

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Cubase nepřijímá zvuk (ASIO ovladače blbnou)

Příspěvek od W.Cable » 22 dub 2010 10:16

Mas problem v dyn.knihovne, to je ta hlaska s koncovkou.dll.
To se muze stat pri nezdarile instalaci, pri neuplne odinstalaci, pripadne vir nebo spam.
Doporucuji preinstalovat system.

Uživatelský avatar
Ice.01
Příspěvky: 33
Registrován: 05 úno 2010 17:27

Re: Cubase nepřijímá zvuk (ASIO ovladače blbnou)

Příspěvek od Ice.01 » 24 dub 2010 11:53

Omlouvám se že jsem se tak dlouho neozval, nic méně jsem to vyřešil. Je to opravdu notebookem. Kupoval jsem totiž low-endoví HP Compaq 615 a když jsem přišel na reklamace v Alze, tak tam byl za pultem človek kterej taky hraje a má kapelu a když jsem mu ukázal kartu a notebook tak přesně věděl co to je a o co jde. Ani jsem mu nemusel vysvětlovat k čemu je ta zvukovka, Cubase a třeba MIDI. Řikal že je to tím že jsem si koupil noťase z low-endové řady, to znamená že je sice třeba podle HW dost výkoný, ovšem protože je tak levný, tak je dělaný z nejlevnějších možných materialů a možností aby to vůbec funkovalo :) Např. ten můj notebook neměl vůbec odrušené USB porty, proto to nesnesitelně hlasité šumení, bzučení a praskot. Prostě když si koupíte low end notebook tak vůbec nevíte do čeho jdete. Může vám to funkovat, ale nemusí. Nikdy nevíte než koupíte a nejhrší je že se na to reklamace nevstahuje, což je samozřejmé, takže pro ostatní doporučuji: NEKUPOVAT NOTEBOOK DO 15 000 POKUD HO CHCETE K HUDEBNÍM ÚČELŮM VE SPOJENÍ SE ZVUKOVKOU, JINAK SE MUŽETE SKORO URČITĚ SPOLEHNOUT ŽE VÁM TO FUNKOVAT NEBUDE. VĚTŠINOU JSOU DĚLANÉ STEJNÝM SPŮSOBEM, TAKŽE TY USB NEJSOU ODRUŠENÉ U VĚTŠINY LEVNÝCH NOTEBOOKŮ. POKUD NA TO NEMÁTE, RADĚJI SI NIC NEKUPUJTE, JINAK DOPADNETE JAKO JÁ.
Doufám že tahle diskuze v budoucnu pomůže někomu jinému který má taky takový problém, protože takové starosti jako jsem měl já vážně nikomu nepřeju. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si vše nainstaloval do svého domácího stolního počítače a vše funkuje bez problémů.

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Cubase nepřijímá zvuk (ASIO ovladače blbnou)

Příspěvek od Vlad » 25 dub 2010 10:00

by me zajimalo, jak poznam ze u notase jsou ty usb porty odruseny. Budu ted kupovat notas na pousteni s Traktorem Duo a zrejme NI zvukovkou Audio 2 DJ.
A mam vyhlidnutyho levnejsiho Asuse P50 . . . . leda to proste vyzkouset . . . . .

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase nepřijímá zvuk (ASIO ovladače blbnou)

Příspěvek od Pytkin » 25 dub 2010 11:51

odrusenie USB portov je kokotina jak mraky .. skorej ide o to , ako je navrhnuty motherboard , kde je pripojeny USB radic .. atd ..

len tak na okraj .. ja mam notebook do 15.000 a nemam ziaden problem ani s USB ani s FW .. vsetko na tom masti jak vino ..

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Cubase nepřijímá zvuk (ASIO ovladače blbnou)

Příspěvek od Vlad » 25 dub 2010 12:18

Pytkin: tak to jsi me uklidnil. Doufam ze ta usb zvukovka Audio 2 DJ nebude delat s Asusem problemy

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase nepřijímá zvuk (ASIO ovladače blbnou)

Příspěvek od Pytkin » 25 dub 2010 12:20

vlad : ak ta mam ukludnit , tak mam ASUS :)

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Cubase nepřijímá zvuk (ASIO ovladače blbnou)

Příspěvek od Vlad » 25 dub 2010 12:23

Pytkin: :) tak to budu spat jak miminko :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Cubase nepřijímá zvuk (ASIO ovladače blbnou)

Příspěvek od kexik » 25 dub 2010 14:11

nas basak ma cerstvo kupeny HP za asi 400eur a beha to s usb zvuknou jak oci...

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Re: Cubase nepřijímá zvuk (ASIO ovladače blbnou)

Příspěvek od jardatop » 06 kvě 2010 19:09

To je presne ten duvod, proc jsem si za tech malo penez nekoupil novy "supervykonny" stroj, ale repasovany HP nc6320, coz neni z lowend rady. Ma to FW od Texas Instruments a s nahravanim 16 stop pres M-Audio FW1814 nebo ProFire2626 jsem nemel nikdy problemy. A to na tom notebooku provozuju vsechno. Neni to jednoucelovy pocitac na audioaplikace. Je tam vsechno.
Kolega se divil, kdyz na PIII od IBM spustil plynule se prehravajici HD video (MKV), tak taky rikal, ze vykon procesoru neni vsechno. Jenom nevim, co si koupim, az mi ten muj notebook odejde :(.

Odpovědět