Cubase vs. Worlde Panda 200

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
triplfox
Příspěvky: 19
Registrován: 11 črc 2012 18:06

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od triplfox » 11 črc 2012 23:08

Mel jsem to zapnute, zadna instalace neproblehla, tedy krome instalace USB ovladace ktery udelali W7. Pokud ale napr spustim SI Drum Kit od Cakewalk, tak to ty bubny ovlada. Pady funguji. Zadnou chybovou hlasku to nepise ...

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2651
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od MDudas » 11 črc 2012 23:17

OK, tak MIDI USB chodi.... Musis sa porypat v tom Cubase.
Prebehol si vsetko, co sa vola Setup, Devices, MIDI pod.? (zrovna nie som doma - neviem to z hlavy)
Ukazuje Ti tu Pandu MIDI in active a MIDI out inactive ?

triplfox
Příspěvky: 19
Registrován: 11 črc 2012 18:06

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od triplfox » 11 črc 2012 23:19

ano ukazuje. Presel jsem vsechno, tedy myslim. Jak jsem napsal moc se v tom nevyznam ...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od Pytkin » 11 črc 2012 23:44

a ten obrazok nebude ?

triplfox
Příspěvky: 19
Registrován: 11 črc 2012 18:06

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od triplfox » 11 črc 2012 23:48

Obrazek je, ma 42kb a napise mi to tady, ze soubor je prilis velky, tak to asi neni chyba na moji strane ... Tedy si alespon myslim

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od Pytkin » 11 črc 2012 23:49

a mail vies posielat ? teamviewer nechces pouzit ?

triplfox
Příspěvky: 19
Registrován: 11 črc 2012 18:06

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od triplfox » 11 črc 2012 23:52

Ted jsem to zkusil znova a tohle to napise Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh. Jo, mail umim poslat, takovej blbec zase nejsem... :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od Pytkin » 11 črc 2012 23:53

a teda ? naco cakas ?

triplfox
Příspěvky: 19
Registrován: 11 črc 2012 18:06

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od triplfox » 11 črc 2012 23:55

Teamviewer uz mam, tak klidne

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od Pytkin » 11 črc 2012 23:59

tak mi posli mailom ID a heslo .. versiu 6 si daj .. 7 nemam kupene ..

triplfox
Příspěvky: 19
Registrován: 11 črc 2012 18:06

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od triplfox » 12 črc 2012 00:01

Aha, ja mam 7, tak musim odinstalovat a nainstalovat 6

triplfox
Příspěvky: 19
Registrován: 11 črc 2012 18:06

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od triplfox » 12 črc 2012 00:04

Mas to tam

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2651
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od MDudas » 12 črc 2012 00:05

pytkin, da sa sem vobec vlozit obrazok ako "Pripojit prilohu" ?
Mne pise to iste - presiahnuty limit. Moj testovaci screenshot je gif a ma 50kb. Mensi sa uz skoro neda urobit.
(este som sem obrazky nevkladal...) :?:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od Pytkin » 12 črc 2012 00:06

rozmery musi mat podla poziadaviek.. tusim do 800x600 ..

triplfox
Příspěvky: 19
Registrován: 11 črc 2012 18:06

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od triplfox » 12 črc 2012 00:09

To jsem rad, ze neni chyba ve me. Uz jsem tady pomalu zacinal byt za pocitacove hovado a to jsem tady zaregistrovany cca 3 hodiny ... :-)

Odpovědět