Cubase vs. Worlde Panda 200

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2652
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od MDudas » 12 črc 2012 01:04

Toto pisu v manuale. Skusal si ?
PANDA200 connected after software application has started.
>>> Restart the software application with the controller plugged in.
Problem caused by use of a USB hub.
>>> Unplug the PANDA200 from the USB hub and connect directly to your computer.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od Pytkin » 12 črc 2012 01:22

tak sme teraz hodinku a pol teamviewrovali .. a zjavne je problem v tom , ze nejde ziadne midi .. drivery su asi 64bitove (win7-64) a cubase je 32bitovy .. ako sa toto riesi ? aby midi fungovalo v 32bitovej aplikacii , pod 64bitovym systemom ?

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2652
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od MDudas » 12 črc 2012 01:53

Pytkin píše: .. ako sa toto riesi ?
10kg TNT do ruksaku ... a zaniest do Mrkvosoftu... :wink:
Netusim. :( Aj to je dovod, preco mam stale XP...

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 21:15

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od Symphonic » 12 črc 2012 08:37

Pytkin píše:tak sme teraz hodinku a pol teamviewrovali .. a zjavne je problem v tom , ze nejde ziadne midi .. drivery su asi 64bitove (win7-64) a cubase je 32bitovy .. ako sa toto riesi ? aby midi fungovalo v 32bitovej aplikacii , pod 64bitovym systemom ?
S tím jsem nikdy neměl žádný problém. Mám Win7 64bit, tzn. všechny drivery 64bit, a jedu na tom Cubase 32bit a vše funguje jak má. Není potřeba žádná speciální konfigurace.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od Pytkin » 12 črc 2012 11:26

Neslo midi ani v Cubase 5 ani v Nuendo 4 .. naopak tam boli 3 nejake aplikacie .. neviem ci do NI , ci od koho .. take dake softwarove instrumenty , kere boli 64bitove .. a tam midi fungovalo ..

triplfox
Příspěvky: 19
Registrován: 11 črc 2012 18:06

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od triplfox » 12 črc 2012 14:12

Uz instaluji 32bit tak uvidim co to udela. Jeste zkusim ve VirtualBoxu naistalovat MAC OS a zkusim to taky. Pak dam vedet jak to dopadlo, pokud to tedy nejak dopadne... :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od Pytkin » 12 črc 2012 14:22

v32bit windowse to pojde urcite ..

triplfox
Příspěvky: 19
Registrován: 11 črc 2012 18:06

Re: Cubase vs. Worlde Panda 200

Příspěvek od triplfox » 12 črc 2012 16:35

Ano, jde ... Ted jsem doinstaloval ... :-)

Odpovědět