Dotázek SX3

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 úno 2006 15:14

Johnny B píše:
kexik píše:sx3 ma 64bitovy engine
Jak jsi na takovej nesmysl přišel? Fakt, že SX 3 běží v pohodě na 64bitovym systému ještě automaticky neznamená, že jde o plnohodnotnou 64bitovou aplikaci. SX (1,2,3) má přirozeně engine 32bitový.
zasa jeden informatik... 64bitovy engine znamena v pripade DAW ze miesa AUDIO v 64bitovom rozliseni a nie aku instrukcnu sadu pouziva...

Uživatelský avatar
Johnny B
Příspěvky: 19
Registrován: 11 úno 2006 18:00

Příspěvek od Johnny B » 12 úno 2006 15:28

No mě by právě zajímalo jak jsi přišel na to, že "mieša" v 64bitovým rozlišení? Cubase SX / Nuendo má engine 32bitovej.
Manuál strana 66:

"Cubase SX processes audio internally in 32 Bit Float format..."
"...if the signal from the audio hardware is in 16 Bit resolution, the signal will be 32 Bit Float after the effects are added in the input channel."
atd. atd...

O tom, že by SX / Nuendo používaly interně 64 bitů se spekuluje v souvislosti s verzí 4.
Cubase SX 3.1.1(914), Windows XP SP2
Audiophile 24/96
ASUS P4T-E, Pentium IV 1,6GHz(@1,9), 1GB RIMM, Matrox G550 (2x19" IBM P92)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 úno 2006 16:12

vsak o tom ste ma tu vy vsetci presviedcali... takze 64bitovy engine ma jedine sonar?

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 12 úno 2006 16:43

tak yak ye to s tim prechodem z sx2 na sx3

Uživatelský avatar
Johnny B
Příspěvky: 19
Registrován: 11 úno 2006 18:00

Příspěvek od Johnny B » 12 úno 2006 17:07

kexik píše:vsak o tom ste ma tu vy vsetci presviedcali... takze 64bitovy engine ma jedine sonar?
Nevim jak Sonar, ale SX / Nuendo (1,2,3) rozhdoně ne.
Cubase SX 3.1.1(914), Windows XP SP2
Audiophile 24/96
ASUS P4T-E, Pentium IV 1,6GHz(@1,9), 1GB RIMM, Matrox G550 (2x19" IBM P92)

Uživatelský avatar
Johnny B
Příspěvky: 19
Registrován: 11 úno 2006 18:00

Příspěvek od Johnny B » 12 úno 2006 17:11

Fractal píše:tak yak ye to s tim prechodem z sx2 na sx3
No jednoduše řečeno rozhodně získáš. Jsou to samý plusy - s tim, že za jistých okolností si SX 3 může vzít o něco maličko víc na procesoru než SX 2, ale to ani víceméně nestojí za řeč.
Co se bugů týče, tak ta poslední verze 3.1 je už vážně vyvoněná.
Cubase SX 3.1.1(914), Windows XP SP2
Audiophile 24/96
ASUS P4T-E, Pentium IV 1,6GHz(@1,9), 1GB RIMM, Matrox G550 (2x19" IBM P92)

Odpovědět