Teď nevím, jak jsi to myslel, ale třeba mě, ač jsem zaměřemím rocker, přišli Queen vždycky jako klasický sterilní osmdesátkový disko, který je jenom za rock převlečený. Kromě toho mi z nějakého důvodu nesedí Mercuryho hlas a z Mayovo kytary mám pocit, že při hraní má křeče nebo co.Wohma píše:A srovnavat Queen a Depeche Mode mi prijde jako vedle sebe postavit Alenku v risi divu a Frankensteina)
Depeche Mode - Sounds fo the Universe
Čéče, to bych se hádal. Pamatuju si, jak jsem to měl kvalitně nahraný z LP na kazetě a poslouchal to na přenosnym východoněmeckym SKR 720 a úplně z toho zvuku uchcával. Hlavně ta krásná čistota a čitelnost.kexik píše:pozor, zvuk violatora si clovek vychutna len na fakt dobrom reprodukcnom retazci. na lacnej hifi vezi znie sucho, nema hype na 80Hz ani nikde inde a spustu ludi nebavi.
- Pavel Vantuch
Ja uz popravde taky nevim, jak jsem to myslel, asi jsem mel promyslenou i nejakou paralelu, ale rozhodne byl smysl takovy, ze srovnavat ty dve kapely je prinejlepsim pochybneCtirad píše:Teď nevím, jak jsi to myslel, ale třeba mě, ač jsem zaměřemím rocker, přišli Queen vždycky jako klasický sterilní osmdesátkový disko, který je jenom za rock převlečený. Kromě toho mi z nějakého důvodu nesedí Mercuryho hlas a z Mayovo kytary mám pocit, že při hraní má křeče nebo co.Wohma píše:A srovnavat Queen a Depeche Mode mi prijde jako vedle sebe postavit Alenku v risi divu a Frankensteina)

A mne Queen taky neprijdou nijak moc rockovy - kytara, basa a bici jeste rockovou kapelu nedela

Tak isto je otazne co je ich najvacsia slava .. trebars Bohemian Rhapsody ma daleko od diska aj od syntikoveho popiku ..Ctirad píše:Proč kuriózní? Když vezmu studiové nahrávky z doby jejich největší slávy, tak je to z valné části syntíkový popík.Pytkin píše:queen a disco .. to je celkom kuriozny nazor ..
Tuším, že jsem někde četl, že šlo o to, že ty různý kytarový a vokální plochy byly dosažený vrstvením stop s živě nahranou kytarou a vokály a nikoliv, že by vůbec nepoužívali syntíky.kru píše:to jo, queen sou dost syntpop. ale hlavne ze si na A Night At Opera napsali "No synthesizers!". No, zmena je zivot
ctirad : kukni tieto videa :
Naposledy upravil(a) Pytkin dne 03 bře 2009 22:56, celkem upraveno 1 x.