EZONE KOMPILACIA

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět

Termin uzavierky pre tracky pre compilaciu

1.4.
2
17%
1.5.
1
8%
1.6.
1
8%
1.7
0
Žádná hlasování
1.8+
4
33%
21.12.2012
4
33%

Celkem hlasů: 12

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ivo: ja moc svy hudby nedelam a kdyz uz neco, tak jsou to spis kytarovejsi veci + baterka na bici a basa ze syntaku nebo sampleru, coz bych rad zmenil koupi normalni basy. Takze ano, v podstate to je elektornika ;) Ale vubec me nezajima to, co tady dela vetsina lidi a souhrnne vystupuje pod nazvem "tanecni hudba" (techno, d'n'b, trance, apod.). BTW elektronicka hudba je hrozne siroky pojem a nemuzu rict, ze me vubec nezajima, treba se mi libi veci, co delaji matucha, amorph, ravi a nekteri dalsi.
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 04 led 2008 15:04, celkem upraveno 2 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

http://ezone.dendy.sk

hlasujte :-) a do poznamky dajte cim viete prilozit ruku k dielu :)

(btw. vyclearoval som celu db takze vzdy pri prvom prihlaseni nezabudnut kliknut na "registrovat" ;)

peteness

Příspěvek od peteness »

Dendy: nemela by se vyloucit moznost "mozna/mozno"?

Pytkin: proste to dam, ezone je jen jedna - tady a ted.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

peteness : tak to si king :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pytkin: jako myslis ze s potunenym mikrofonem Hama a klavesama Casio nemuzu delat hudbu jo? Tssss... :) Sorry za OT, zaplevelujem to tu ;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kermitak : no len mi doslo srandovne , ze Ivo na zaklade tvojho "vybavenia" v podpise dedukuje , ze robis hudbu :) Ale mozno to myslel podla ineho ..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pytkin píše:kermitak : no len mi doslo srandovne , ze Ivo na zaklade tvojho "vybavenia" v podpise dedukuje , ze robis hudbu :) Ale mozno to myslel podla ineho ..
Jo, myslel to podle jineho, ktere mi dodal ;)
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 04 led 2008 15:16, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

pytkin: tak hudba sa da robit na vselicom.. neikomu staci ozembuch a drumbla a zabavy kopec :)

dendy

Příspěvek od dendy »

ja si inak myslim ze toto je tema tak zavazna ze vsetky detaily by mozno stalo za to prebrat na zraze priamo osobne live .. aby sme vsetko premysleli a spravili nejaky realny plan ako dalej... lebo takto v threade mam pocit ze vela podnetnych napadov sa straca a nikdy sa nedopracujeme k finalnemu postupu ako dalej....

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:kermitak : no len mi doslo srandovne , ze Ivo na zaklade tvojho "vybavenia" v podpise dedukuje , ze robis hudbu :) Ale mozno to myslel podla ineho ..
Osobně jsem mu předával Lavry Blue :-))

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

dendy: ono se to taky nesmi s tou demokracii moc prehanet, protoze pak nemusime dojit v nekterych vecech ke konsenzu ;) Chce to pevnou ruku (treba tebe, Jirku, nekoho), ktera sice vyslechne vsechny nazory, ale pak z tech milionu nazoru neco vybere, rekne "fajn, udelejme to takhle, ma nekdo nejakou zavaznou namitku?" a smytec, cast A je vyrizena, pojdme se posunout k casti B ;)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

a proc se tam registrujou lidi, kteri ne a ne? nebo to je jako anketa.. resil bych jen ty co chtej + ty co chtej treba aspon trosku pomoct :-)

peteness

Příspěvek od peteness »

Pytkin: vis co, podle me je lepsi dat 10k na vyrobu CD, kde budu mit jednu pisnicku. Lidi to dostanou zdarma k casaku, takze vlastne nic nekupuji a je dobry ze tech dalsich treba 11 veci bude to nejlepsi z nejlepsiho od jinych lidi, takze to nebude tak monotematicke a nudne. Kdybych za 20k vydal vlastni album, tak na nem bude 1 - 2 slupky, zbytek vata, neco malo rozdam, zbytek nakladu bude zavazet doma v predsini a vzivote se to k nikomu nedostane :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

peteness : jasne .. ma to nieco do seba , co hovoris ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ono se to taky nesmi s tou demokracii moc prehanet, protoze pak nemusime dojit v nekterych vecech ke konsenzu
ja som za tvrdu diktaturu.. mozme dat tomu meno POL-POT :)
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 04 led 2008 15:38, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět