EZONE KOMPILACIA
Ivo: ja moc svy hudby nedelam a kdyz uz neco, tak jsou to spis kytarovejsi veci + baterka na bici a basa ze syntaku nebo sampleru, coz bych rad zmenil koupi normalni basy. Takze ano, v podstate to je elektornika
Ale vubec me nezajima to, co tady dela vetsina lidi a souhrnne vystupuje pod nazvem "tanecni hudba" (techno, d'n'b, trance, apod.). BTW elektronicka hudba je hrozne siroky pojem a nemuzu rict, ze me vubec nezajima, treba se mi libi veci, co delaji matucha, amorph, ravi a nekteri dalsi.

Naposledy upravil(a) Kermitak dne 04 led 2008 15:04, celkem upraveno 2 x.
http://ezone.dendy.sk
hlasujte
a do poznamky dajte cim viete prilozit ruku k dielu 
(btw. vyclearoval som celu db takze vzdy pri prvom prihlaseni nezabudnut kliknut na "registrovat"
hlasujte

(btw. vyclearoval som celu db takze vzdy pri prvom prihlaseni nezabudnut kliknut na "registrovat"

Jo, myslel to podle jineho, ktere mi dodalPytkin píše:kermitak : no len mi doslo srandovne , ze Ivo na zaklade tvojho "vybavenia" v podpise dedukuje , ze robis hudbuAle mozno to myslel podla ineho ..

Naposledy upravil(a) Kermitak dne 04 led 2008 15:16, celkem upraveno 1 x.
ja si inak myslim ze toto je tema tak zavazna ze vsetky detaily by mozno stalo za to prebrat na zraze priamo osobne live .. aby sme vsetko premysleli a spravili nejaky realny plan ako dalej... lebo takto v threade mam pocit ze vela podnetnych napadov sa straca a nikdy sa nedopracujeme k finalnemu postupu ako dalej....
dendy: ono se to taky nesmi s tou demokracii moc prehanet, protoze pak nemusime dojit v nekterych vecech ke konsenzu
Chce to pevnou ruku (treba tebe, Jirku, nekoho), ktera sice vyslechne vsechny nazory, ale pak z tech milionu nazoru neco vybere, rekne "fajn, udelejme to takhle, ma nekdo nejakou zavaznou namitku?" a smytec, cast A je vyrizena, pojdme se posunout k casti B 

Pytkin: vis co, podle me je lepsi dat 10k na vyrobu CD, kde budu mit jednu pisnicku. Lidi to dostanou zdarma k casaku, takze vlastne nic nekupuji a je dobry ze tech dalsich treba 11 veci bude to nejlepsi z nejlepsiho od jinych lidi, takze to nebude tak monotematicke a nudne. Kdybych za 20k vydal vlastni album, tak na nem bude 1 - 2 slupky, zbytek vata, neco malo rozdam, zbytek nakladu bude zavazet doma v predsini a vzivote se to k nikomu nedostane