EZONE KOMPILACIA
nemam moc cas to cely cist, jen jsem se chtel podelit o skepsi k CD
Nejsem si moc jistej, jestli dneska este ta stribrna placka ma smysl jako hudebni nosic. Kdo z vas posloucha este posloucha z CD? Co vlastne takovy Ezone kompilacni CD muze prinyst jinyho nez zbytecny vydaje na vyrobu a pak taky na distribuci. Financne to zajimavy nebude a nejspis z toho vyleze jenom "zaplatili jsme si pomnicek". Nejlevnejc a nejprimejc asi potom vyde moznost stahnout si z FTP image toho CD, vypalit si ho a ze stahnutyho PDF vytisknout a vystrihnout obal
.
Hudebne to asi taky moc sourody nebude a tak zase tezko hledat duvod ty veci vubec davat na jednu placku.
No a jestli mermomoci chcete davat veci na jedno misto, tak proc neudelat na myspace usera "elektrozone 07" "elektrozone 08"... a pokazdy tam dat vyber "toho nejlepsiho" za danej rok... pravda kvalita je nizka, ale ucel to plni vic nez dost.
Nejsem si moc jistej, jestli dneska este ta stribrna placka ma smysl jako hudebni nosic. Kdo z vas posloucha este posloucha z CD? Co vlastne takovy Ezone kompilacni CD muze prinyst jinyho nez zbytecny vydaje na vyrobu a pak taky na distribuci. Financne to zajimavy nebude a nejspis z toho vyleze jenom "zaplatili jsme si pomnicek". Nejlevnejc a nejprimejc asi potom vyde moznost stahnout si z FTP image toho CD, vypalit si ho a ze stahnutyho PDF vytisknout a vystrihnout obal

Hudebne to asi taky moc sourody nebude a tak zase tezko hledat duvod ty veci vubec davat na jednu placku.
No a jestli mermomoci chcete davat veci na jedno misto, tak proc neudelat na myspace usera "elektrozone 07" "elektrozone 08"... a pokazdy tam dat vyber "toho nejlepsiho" za danej rok... pravda kvalita je nizka, ale ucel to plni vic nez dost.
hlavni smysl je v tom, a to je bez debat, ze se zviditelni autori
nikdo nebude posilat na kompilaci balast, ale to nejlepsi co ma
pokud nebude dostatek kvalitni a zajimave music, zadna kompilace nebude
kdo se nechce ucastnit a nemit s tim nic spolecneho - jeho vec
nikdo nebude posilat na kompilaci balast, ale to nejlepsi co ma
pokud nebude dostatek kvalitni a zajimave music, zadna kompilace nebude
kdo se nechce ucastnit a nemit s tim nic spolecneho - jeho vec
Naposledy upravil(a) Fractal dne 04 led 2008 16:44, celkem upraveno 1 x.
ja teda neviem ako vy ale ja by som doma chcel mat striebornu placku s najlepsimi trackami od vas, ludi co mam rad
u mna o ziadnu inu motivaciu pri tejto aktivite nejde.. nejake zviditelnenie sa - co ja viem to som nikdy neriesil anu som sa o to neznazil ani po tom neprahnem 
samozrejme ze by som si ju stiahol do kompu do mp3 pretoze pocuvam hudbu vacsinou pri praci takze je jednoduhsie pustit winamp ako pchat CD do mechaniky...
ale proste ide o ten "pomnicek" ako povedal safa
) presne o to prave mne ide
pamiatka 

samozrejme ze by som si ju stiahol do kompu do mp3 pretoze pocuvam hudbu vacsinou pri praci takze je jednoduhsie pustit winamp ako pchat CD do mechaniky...
ale proste ide o ten "pomnicek" ako povedal safa