EZONE KOMPILACIA

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět

Termin uzavierky pre tracky pre compilaciu

1.4.
2
17%
1.5.
1
8%
1.6.
1
8%
1.7
0
Žádná hlasování
1.8+
4
33%
21.12.2012
4
33%

Celkem hlasů: 12

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ivo, dano : ja som napriklad aj do pamiatky ochotny investovat, ide o to ze zmysel to bude mat o rok, dva, pat, desat... potom sa mozme otocit a povedat si ze sme to dokazali..
ako pamiatku to samozrejme vidi dendy, co nehovorim ze je zle, je to fajn.. ja sa na to pozeram ako POKUSME SA O TO :) nie je nic lepsie ako vyzva..

z tohoto potom moze vyplinut ze mlady zacinajuci muzikanti sa otocia prave na eZone lebo budu vidiet nadej ze to ide, lebo ked dojdu niekam do studia tak ich mozno poslu rovno do ... no sak to viete :)

ja som stale v tom ze je to COOL myslienka a bolo by velmi fajn to zrealizovat a dotiahnut do konca..

skepsa tu nema co hladat, aspon ja si to myslim...

dano

Příspěvek od dano »

excom: ale ja nie som skepticky :-) a tiez si myslim ze je to cool. len si tu chcem vyjasnit dva pohlady na vec a cakam ze si tu zadefinujeme ci: (este raz):

1. To bude pamiatkove CD (v tom pripade ma na nom narok byt KAZDY uzivatel a nie je treba invetsovat uplne brutalne prachy)

2. reprezenativne CD pre verejnost (v tom pripade urobme vyber 12 naj trackov, ktore ale budu mat medzi sebou nejaku stylovu spojitost, nielen ucast na ezone)

to je cele. moje nadsenie pre vec to nijako nemeni...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dano : zas s tou dramaturgiou a podobne to netreba az tak silyt.. ide o vyberovku v podstate..
ja by som to videl velmi jednoducho a vidim to nejak takto:

chces ist do toho POD
nechces ist do toho NECHOD

:D je to samozrejme myslene globalne nie konkretne na teba :D
prave v tomto by som bol velmi cierno-biely.. ten co do toho nechce ist nech to radsej ani nekomentuje a nevytvara zbytocnu skepticku auru okolo nieco na co maju ostatny chut..

uz som v zivote zazil vela alibizmu a prave na tom padaju vsetky dobre myslienky a realizacie.. lebo kazdy vie povedat presne ako sa to nema robit, ale ked sa spytas ako sa to ma robit, tak on ti jednoducho odpovie "nech rozhodnu kompetentny" ale ak rozhodnu kompetentny tak opat alibista povie ze to nie je dobre rozhodnutie a stale dokola a dokola ;)

pre alibistov by som odporucal presnicku Porezal som sa krivakom...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

1. To bude pamiatkove CD (v tom pripade ma na nom narok byt KAZDY uzivatel a nie je treba invetsovat uplne brutalne prachy)
vsak dendy spravil tabulku, tak ten KAZDY sa moze prihlasit.. v prvom rade ten KAZDY musi vediet ci do toho chce ist alebo nie.. very simple

dano

Příspěvek od dano »

ja do toho idem (ako je mozne vidiet aj v tabulke). to ale nic nemeni na tom, ze si mi neodpovedal a ja stale cakam na odpoved, aky druh CD to ma byt. podporim obe moznosti, len to chcem vediet. tot vsjo.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dano : dendy to chce ako pamiatku, ja chcem aby to bol seriozny normalny vylisovany CD nosic.. o to mi ide.. napalit si CD mozem aj doma aj pekne potlacit, ale ako vravel Pytkin je to ojeb a citil by som sa ojebaty :D a nema to tu motivaciu ako dostat produkt na origos vylisovane CD.. napalene CD ma len kokot.. vylisovane CD ma kokot aj s gulamy, cize je kompletne :D a o to ide...

dano

Příspěvek od dano »

ok :-)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

:D

peteness

Příspěvek od peteness »

EXCOM píše:.. napalene CD ma len kokot.. vylisovane CD ma kokot aj s gulamy, cize je kompletne :D a o to ide...
Tak prece. Konecne to nekdo prelozil do spisovne slovenstiny :) Ted uz to musi byt jasne kazdemu..............plne chapu Dana a jeho smisene pocity. Nikdo tady zatim nevi jestli to bude tak ci onak. To by prave mela naznacit tabulka. Kazdopadne kdyz bude profi CD, bude mit ezone jako celek neco v ruce. To cedo se pak da nekam poslat, bude se o nem vedet. Bude to mit jinou uroven nez podomacku sesmolene demace.

elektri

Příspěvek od elektri »

každopádě po tom, co se vyberou skladby na CD, tak budou ke stažení zase i všechny ostatní, takže na památku si můžeme vypálit CD "skladby které se na CD nevešly" :)

dano

Příspěvek od dano »

elektri píše:každopádě po tom, co se vyberou skladby na CD, tak budou ke stažení zase i všechny ostatní, takže na památku si můžeme vypálit CD "skladby které se na CD nevešly" :)
jasne, cool idea. takze to by sme mali...

peteness

Příspěvek od peteness »

elektri: no jasne. Nebo v nejlepsim pripade, kdyby to melo uspech, muze se vydat po nakym case Ezone kompilace Vol.2. Zkusme proste udelat jedno a uvidi se. Takova prace prece musi kazdeho tesit i lidi co budou delat mastering, si za tim budou stat a celkove to musi byt great.
Jako jestli ma nekdo strach, ze bude muset obetovat cas nebo par korun, tak je mi ho lito. Vzdyt je to tady sam doktor docent, baraky za sedm milionu. To je fakt pro vetsinu lidi na prvnim miste prostavet, projezdit, prodovolenkovat?.....................delat co me bavi, cemu verim a nic za to nechtit. To je cesta.

dendy

Příspěvek od dendy »

pani.. vidim ze najvacsi problem je tu stylova rozmanitost... nuz.. neviem ako vy ale ja nemam problem si vypocut akykolvek styl pokial ma dany track dusu, hlavu a patu, je o niecom, je spraveny dobre a zaujimavo... okrem toho myslim ze ze zhladiska elektroniky sa da spravit na tom CD pekny "vylet" stylmi - zacat niecomi pomalym - ambient,downtempo, prejst na housik, techno, trance a na koniec zrychlit na DNB ...

co sa tyka neelektronickych stylov - prave preto by sa mi pacila koncepcia dvoj CD - na prvom elektronika a na druhom akusticka hudba a neelektronika ...

samozrejme su ludia ktory dokazu pocuvat len to svoje a nic ine neakceptuju .. ale proste myslim ze vacsina z nas tu v nima hudbu trosku inak ako "bezny" posluchac, z uhla pohladu toho kto aj hudbu tvori.. takze myslim ze takato "prechdadzka" stylmi moze by celkom zaujimava, pokial sa vybrane skladby vhodne zoradia ...

.... a co hovorite na ten upload tool ??? vyhovuje ???

PiKey
Profesionál

Příspěvek od PiKey »

matucha píše: Nejsem si moc jistej, jestli dneska este ta stribrna placka ma smysl jako hudebni nosic. Kdo z vas posloucha este posloucha z CD?
Matus, uprimne ma dost sklamal tento tvoj nazor.

dendy

Příspěvek od dendy »

ale no tak... nie ze sa zacnete vadit koli rozdielnym nazorom !! lebo to tu cele zmazem - cely thread :-))

tak popravde ja si tiez malokedy pustim CD .. aj CD-cka ktore mam si pre pohodlne pocuvanie vzdy stiahnem do mp3 (320 kBit) do kompu nech to mam po ruke ...

Odpovědět