Ja jsem urcite pro HW CD. Pro mne osobne mp3 namaj takovy koule jako CD ktery ma clovek v ruce, jsem stara skola : )
O stylovou rozmanitost bych se nebal, protoze sem chodej vesmes lidi ktery poslouchaj a delaj elektronickou hudbu. Nebal bych se jestli to bude ambient, elektro, dnb, trance, rozmanitost neskodi. Nicmene za nejaky akusticky kousky bych byl hodne rad at to neni jen o syntacich!
Pokud se hudby sejde vetsi mnozsti, nez se predem urci, svobodnym hlasovanim se muze urcit track list, protoze nezavidel bych pak nikomu rozhodovani proc se tam ostatnich "30 pecek" uz nedostalo. No ale treba se sejde jen 15 interpretu a bude po problemu : )
Co se nakladu za porizeni CD tyce - v prvni rade bych oslovil jako sponzory nekolik firem z naseho oboru - AudioPro, Mediatech, Disk. (konkretne v Mediatechu mam skvely kamarady) nebo to castecne muzeme dotovat svepomoci a slozit se, moznosti spousta.
S masteringem odemne neni problem, konec koncu leta delam mastering pro casopisovy velkonakladovy kompilace, napr komplet vsechny Filter CD kompilace, pak taky jsem delal spousty kompilaci pro Ultramix, BBarak, Street, Xmag, Bassline, Zivel ... delal jsem toho hromady, viz muj web.
Myslim ze 500 kusu bohate postaci. Vetsina by se stejne rozdala : ) Nabizet to casakum nebude predem jista sance, protoze casaky hodne koukaj nato, jestli tam jsou znamy jmena, protoze i to pak prodava casopis a to by se nam moc nepodarilo naplnit. Nicmene, pokud se EZONE kompilaci podari realizovat, muzu ji nabidnou do vsech tech mist kde mam otevreny dvere a osobni vazby - tim muzu taky slouzit.
Design bookletu CD bych nechal tady na ezone udelat formou souteze, bylo by fajn at se tu mistni lidi realizuji i po tyhle strance, je tu mimochodem i spousta grafiku, sam rad nezavazne prispeju nejen hudbou : )
.... a finalni krest kompilace by se urcite mel spojit s EZONE srazem !!!

.