EZONE KOMPILACIA
Čtyři podobné kompilace elektroniky jsem dělal (potištěné CDR plus luxusní obal) a zájem o ně v pohodě byl. Pravda, je to pár let zpátky. Každopádně jako nápad je to fajn, ale neumím si moc představit kolektivní realizaci. Podle mne a mých dosavadních pidivydavatelských zkušeností musí být jeden "tátomáma", který to celé bude pohánět.
Samozřejmě rád s čímkoli pomůžu, zdá se mi to jako hezký způsob, jak z eZone dostat jiný výstup, než nekonečné pindy.
Saša
Samozřejmě rád s čímkoli pomůžu, zdá se mi to jako hezký způsob, jak z eZone dostat jiný výstup, než nekonečné pindy.
Saša
Mam takovy napad, mozna ze se vas to dotkne, ale co to vydat rovnou jako DVD audio ve 24 bitech?
Konverzi na 16 bit 44,4 khz zvuk kvalitne nahranych projektu zbytecne utrpi.
Mozna taky mit doma 128 kbit mp3 VS real 24 bit DVD-audio by mohl byt dalsi argument pro fyzicky nosic
Ezone by tak docilila i drobne prvenstvi vydanim kompilace ve 24 bitech
Konverzi na 16 bit 44,4 khz zvuk kvalitne nahranych projektu zbytecne utrpi.
Mozna taky mit doma 128 kbit mp3 VS real 24 bit DVD-audio by mohl byt dalsi argument pro fyzicky nosic

Ezone by tak docilila i drobne prvenstvi vydanim kompilace ve 24 bitech

Mno mohl by prijet na pokrteni ale ja bych preferoval takovou tu bilou limuzinu s obrovskym poctem okynek.. aby se nikdo nehadal kdo bude sedet u okna 
Mimochodem, jestli to dojde tak daleko ze se bude kompilace palit na nosic ve vypalovacce a obal se necha udelat tak cenovy rozdil mezi kvalitnim CD-R a DVD-R neni rozhodne znacny spis v radech korun

Mimochodem, jestli to dojde tak daleko ze se bude kompilace palit na nosic ve vypalovacce a obal se necha udelat tak cenovy rozdil mezi kvalitnim CD-R a DVD-R neni rozhodne znacny spis v radech korun

myslim ze to prirovnanie k mp3 je trochu prehnanie. teraz to nehovorim preto, ze aj moje CD nie je lisovane, len napalene s potlacou:) proste si myslim, ze je to aspon nieco a kopec kapiel si na tom fici... ak sa urobi dobra potlac, tak to dokonca vela ludi ani neriesi ci je to len napalene, alebo lisovane...Pytkin píše:Kym to neni lisovane , tak mne to pripada jak MP3 stiahnute z netu .. proste nema to ziadnu cenu ..
pytkin ok, beriem ze ta hodnota tym samozrejme straca. ale ked je to oficialne zaregistrovane a vydane, tak to urcite nie je to iste, ako mp3, ci wavy niekde stiahnute... neber to tak, ze tu teraz riesim ze napalene cd su ok... len to porovnanie mi nesedelo co si tu uviedol... samozrejme ak sa podari urobit ezone CD na lisaku, tak to bude parada...Pytkin píše:dano : ok .. pripada mi to rovnake ako ked si stiahnem wavy a napalim na CD .. nema to ziadnu hodnotu ..
Pytkin: no není vypálené CD jako vypálené CD...jestli něco víš o technologii AAMQR (Advanced Audio Master Quality Recording - technology by Yamaha), kterou mají dnes již jen ty nejdražší hi-fi CD vypalovačky od Yamahy, tak možná také víš, že tahle technologie ti vypálí CD s kvalitou absolutně srovnatelnou s lisovaným CD. Ve výsledku jsou ta CD lépe čitelná (méně jitteru) a jsou méně náchylná na poškození. Je to supr technologie, lépe nelze Audio CD podle mých zkušeností vypálit.
Jen je škoda, že vypalovačku Yamaha F1 která tohle uměla mi prodal nějaký zloděj a prodal mi jí takřka nefunkční, takže jsem touto technologií vypálil jen pár CD - ale ty stály za to, na tom CD je úplně vidět zřetelnější datová stopa, oproti normálnímu vypalování, je to unikát.
Jen je škoda, že vypalovačku Yamaha F1 která tohle uměla mi prodal nějaký zloděj a prodal mi jí takřka nefunkční, takže jsem touto technologií vypálil jen pár CD - ale ty stály za to, na tom CD je úplně vidět zřetelnější datová stopa, oproti normálnímu vypalování, je to unikát.
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 03 led 2008 18:10, celkem upraveno 2 x.
dano : na to ja serem .. ci je to niekde zaregistrovane alebo nie .. ked mi niekto podvrhne napalene CD/DVD tak to povazujem za podfuk .. Nehovoriac o tom, ze lisovane medium je vyrazne spolahlivejsie .. CD-R este ako tak, ale DVD-R je totalne nespolahlive medium ..
Naposledy upravil(a) Pytkin dne 03 led 2008 18:21, celkem upraveno 1 x.