Pred par dnami som dokoncil concept album na ktorom som pracoval takmer rok. Je to moj univerzitny final major project, je tam vela field a fx recordingu, maxka a m4l, a tiez vela granularov, a ine blbosti. musel som to robit sam, takze to nieje ani nikym mastrovane a uz sa mi to aj tak nikde potom nechcelo posielat a este za to platit.
je to len moj vlastny svet takze to pls berte s rezervou, diky http://perial.bandcamp.com
S rezervou to beru.
Podle mě se to ale mělo spíš jmenovat "dlouhé čekání".
Jsem se u toho pěkně vynervoval, až mě rozbolel žaludek, jako že už už něco příjde a ono zase nic.
Nic pro mě. Říkáš rok jo ?
Pokud to byl záměr, tak vyšel.
treba to brat skor ako technologicko - experimentalny a hlavne individualisticky projekt.
a pokial tam ty na nieco cakas a neprislo to, znamena len ze ja som vtedy na nic necakal. takze v podstate kazdy cakame na nieco ine.
a prepac ze ta to tak znervovalo ale aj tak diky za nazor a vypocute
Pre mna taky ne, ale nazval si to technologicko - experimentalny projekt, tak jsem myslel, že to za muziku ani nevydáváš.
Si tady tak hezky sami povídáme viď
ale to je znova diskutabilne lebo pre vacsinu to muzika byt nemusi aj ked pre mna to muzika je aj ked je to experimentalnejsi projekt. ja nevidim vyznam tvorit hudbu inak ako experimentovanim pokial sa chcem dopracovat k niecomu novemu/vlastnemu/zaujimavemu. mozno sa mi to nepodari na prvy, ani na druhy, ani na 10ty ale na 11 krat sa mi to podari ked to pri kazdom jednom pokuse bude nieco uplne ine a nove. citim ze hudba je este tak v obrovskej miere nepreskumana ze si to skoro nikto neuvedomuje a rovnako aj to ze kazdy vnima zvuky inak. to co na mna vpliva hypnoticky a ukludnuje ma alebo mi dodava energiu, to zase teba znervoznuje. takze tazko na tuto temu
Hned prvy track je zaujimavy. Ale skor to po mne chcelo... nieco s vizualom. Rovnako aj druhy, zaujimavo su spravene bicie. Mas tam kopec fajn napadov, len moj estetikus feeling by ich dal do 1 tracku. :-]
diky za nazor tomy
skusal som aj miesat napady a rozne kombinovat, niektore z tych trackov su prave tak stvorene. ja som skor minimalista, takze cim menej kombinacii tym lepsie
Jinak jsem tu desku poslech na rdiu a nejak nechapu tu ty nechapajici reakce.. V ramci stylu to zni velmi dobre, srovnatelne s nahravkami z venku. Jak zvukem tak obsahem. Rozhodne dobre odvedena prace.
Oxyygen :
Představ si nějakou hudební soutěž, nebo hudební styl v prdění rukou pod paží.
Perfektně to umíš, je to krásně dlouhé, hlasité, čisté. Jseš u toho originálně oblečen ...
Prostě splníš parádně všechny možné dané kritéria a dovednosti jaké může mít takové prdění pod paží.
Jseš v tom fakt dobrý a nějaká odborná porota ( která to už léta dělá a rozumí tomu) tě vyhlásí
mezi fakt dobré umělce v tomto stylu.
Líbí se to i ostatním posluchačům, kteří také do toho dělají a mají zkušenosti s takovým stylem.
Diskutují o tom, že pátá setina byla opravdu emotivní část prdu ... která se podobá částem které tvoří také v Americe velcí prdiči.
Pro ostatní, kteří tomu nerozumí, to je, a bude vždy prostě pořád jen prdění rukou v podpaží.
VŮBEC NECHCI ZNEVAŽOVAT PRÁCI STi !!!
AŤ TO ANI NIKDO NEZKOUŠÍ OBRACET V TO, ŽE JEHO TVORBU PŘIROVNÁVÁM K PRDĚNÍ !
Jen vysvětluji ty "nechápající reakce".
V rámci stylu to zni velmi dobře, srovnatelně s nahrávkami z venku. Jak zvukem tak obsahem. Rozhodně dobře odvedená práce.
V tomhle bych shodu asi našel..