Posloucháme akustickou hudbu
Re: Posloucháme akustickou hudbu
muzikant
Hahaha, to teda. Přiznám se, že to cítím spíš jako jackies. Určitě je profesionální etc.
Abych jen nekecal, mám obecně rád trochu osobnější a osobitější výraz. Ideálně soulový typ, ale to tady neumí asi nikdo, tak alespoň z úplně jiného soudku:
Abych jen nekecal, mám obecně rád trochu osobnější a osobitější výraz. Ideálně soulový typ, ale to tady neumí asi nikdo, tak alespoň z úplně jiného soudku:
najväčší vietor od českých speváčok mám z tejto skladby ... skladby ako takej ...
https://youtu.be/lNKcGZXOBjU?si=QUntiT2liZ_k71Ce

https://youtu.be/lNKcGZXOBjU?si=QUntiT2liZ_k71Ce
jammix : Blanička jó?
No, tak tos vytáhl legendu. Moje mládí. "Cizí pohled" taky pěkně pankáčsky syrovej
Mám to v playlistu.

muzikant
Áale no. Na to už su kósek staré a vychlazené.
Ja osobne mam tiez radsej ine zanre, ale toto je pop. Emma Smetana nema bluesovy ani soulovy hlas. A o tom prave tocim - vynikajuca technika spevu, super praca s mikrofonom.
K tomu vyborne spraveny celkovy sound a la "filmovy soundtrack", hlasy s manzelom im vyborne sedia k sebe. Pomerne jasny zensky hlas, ktory neskrabe, ale hladi usi.
V Cesku mate celkom dost dobrych spevacok,

Toto je podla mna top of the pop. Ten styl hlasu mi malinko pripomina Lenku Dusilovu, ktoru mam rad.
A teraz ty...

Teda, to už hraničí
Zvláštní efekt ta harmonie sama se sebou.

Pro mě je to celkem kumšt natočit to v téhle kvalitě.
Hudebně, zvukově i obraz
Hudebně, zvukově i obraz
Určitě! (ačkoliv moje uši nepoznají, jestli tak čistě zpívá nebo je to Melodyne). Jen jsem chtěl říct, že harmonie tří stejných hlasů má trochu jiný efekt než tři rozdílné hlasy. Hodně to splývá do sebe. Někdy se právě tohle může hodit.
To máš pravdu, že např. tři rozdílné hlasy vytvoří podle mě v harmonii úplně jinou barvu.
Tenhle klip mě celé svátky fascinuje. Poslouchal sem ho mnohokrát. Většinou si vždycky poslechnu song jednou a nechám ho být.
Líbí se mně obsah, hudba, zpracování i klip samotný. Na tohle bych dal 10 z 10.
Takže kamarádi a kamarádky ať se nám všem daří v novém roku. Ať slouží sluch, máme inspiraci a můzy ať nás obklopují.
Líbí se mně obsah, hudba, zpracování i klip samotný. Na tohle bych dal 10 z 10.
Takže kamarádi a kamarádky ať se nám všem daří v novém roku. Ať slouží sluch, máme inspiraci a můzy ať nás obklopují.