Prijemna naladovka, mozna by mohla mit mekci a prijemnejsi zvuk, to je jedinej rejpanec, kterym bych si rejpnul.EGA píše:moja najúspešnejšia vec minulého roku. názor audiozonerov je viac, než vítaný .]
Vaše skladby, EP nebo alba, který vyšly v roce 2011
Re: Vaše skladby, EP nebo alba, který vyšly v roce 2011
fractal: psy trance de uplne mimo me, takze neposoudim nuance v ramci stylu, ale rozhodne to nepusobi zacatecnicky 

-
- Profesionál
pekna vec! mozna kdybys ten snare a hihaty trochu vykuchal ve vyssich stredech, chytlo by to prijemnejsi celkovej zvuk, takhle je to trochu ostrejsi, a mozna lehoucce low-passovat nejvyssi frekvence na base (hrajou tam s ni nejaky vyssi harmonicky freq zrejme diky nejaky paralelni distorzi). ale to sou takovy veci.. co sou vlastne uplne nepodstatny. :]EGA píše:moja najúspešnejšia vec minulého roku. názor audiozonerov je viac, než vítaný .]
-
- Profesionál
do nejaky tv reklamy na rodinny auto s tim, hodne prijemny! :]delay píše:Přemejšlím jakej zákusek hodit Matoušovi od Lunar5... vzhledem k tomu, že ses mi v uplynulých 3-ch letech snad k ničemu nevyjádřil, což nevim, zda-li je nezájem, náhoda, nebo protože se ti to prostě nelíbí...![]()
No, z 2011 asi jediná věc, co by tě relativně mohla zaujmout obsahově či stylově, netroufám si vůbec tvrdit zvukově
Sound Of Fever
juanita & matucha - díky moc za feedback. áno, zvuk určite nie je ideálny, predsalen domáce štúdio má svoje limity a skúsenosti na dobrý mix a master budem mať tiež možno tak za 10 rokov skillovania :]. a máte pravdu, s odstupom času sa to aj mne zdá až príliš ostré.
tak ešte skusmo, čo poviete na toto?
Dobry, dady bych precejen cekal este nejakej motiv, pusobi to jako podklad pro zpevacku nebo rap. Dobrej podklad. Mam rad abstraktni veci, ale existuje obrovsky mnozstvi hudby, ktera je jenom beat/basa/plocha a i kdyz je fajn, tak proplyne a jak skonci, posluchac zapomene. Nemusis nutne delat nejaku ultramuzikantsky melodicky zalezitosti. Staci nejakej motiv nebo zajimavej zvuk/sampl, ktere ten motiv udela.
Fairy Tale - Loveland (album preview)
snad potesi...
snad potesi...
-
- Profesionál
dobry wonky! ta prostredni cast je trochu hlucha - jak rika matucha, tam by asi mel prijit bud nejakej melodickej nebo vokalni motiv nebo neco.EGA píše:juanita & matucha - díky moc za feedback. áno, zvuk určite nie je ideálny, predsalen domáce štúdio má svoje limity a skúsenosti na dobrý mix a master budem mať tiež možno tak za 10 rokov skillovania :]. a máte pravdu, s odstupom času sa to aj mne zdá až príliš ostré.
pikey : potesilo ..
som rad, dakujemPytkin píše:pikey : potesilo ..
Popravdě jsem tady čekal těch releasů víc. Škoda... Pochlubte se i další, tohle mi přijde jako zajímavé téma a rád si poslechnu, co kdo z eZone vydal.
biscuit: chodím zřídka, ale vytrvale
Díky, Saša
biscuit: chodím zřídka, ale vytrvale