Tak... neviem, ci prave aj ja som "hoden" tu prispiet, kedze teraz je moznost "vydat" EP, album, hocikomu kto si zaplati

nie je to uz tak ako byvalo kedysi zvykom, ze sa vyberalo z pomedzi par kapiel, producentov len to naj. Pre mna je to co tvorim, ak sa to da muzikou nazvat v prvom rade hobby. Nezivi ma to, ale urcite ma vzdy (ako kazdeho) potesi, ked mu niekto z vyssieho levelu, pripadne profikov da pozitivny feedback na jeho "akoze tvorbu". Ako to tu dedko odbornym terminom pomenoval
Takze s rezervou brany moj koment i vytvor tu uvadzam skladbu "Troubled"
Dostalo sa to na iTunes (samozrejme som si to zacvakal

) ale co je hlavne, predava sa. Cize za tento rok 2011 mozem moj uspech TOP 1, lebo pre mna to je uspech, jednoznacne oznacit tuto skladbu. Hra Radio_FM, ceske Radio 1. Takze ja som za tento rok velmi spokojny na to co sa mi podarilo, prihliadnuc na moje skilly alebo ako to nazvat.
Dalsi pre mna, uspech TOP 2

boli remixy pre The Autumnist, Nourish My Fame a nasho znameho Delay-a, pretoze sa niekolko krat hrali na vacsich parties, DJi mi vzdy pekne napisali, ci si mozu skladbu odniekial stiahnut, neskor mi poslali sety, kde tieto 3 skladby boli. Cize, opat sa budem opatkovat, pre mna uspesny rok.
No a na zaver roka treba byt asi trocha sentimentalny

cize, ked uz som sa odhodlal tu napisat, prispiet do tohto topic-u, tak by som sa mal aj podakovat vam, typanom z ezone, lebo tiez svojou castou ste prispeli k mojej "akoze tvorbe"

preto velke DAKUJEM ide menovite, abecedne (aby som neurazil nahodou niekoho

) abuse, amorph, biscuit, brooklyn, c9000, delay, dendy, excom, hirli, hubert, kermitak, Pavel Vantuch, pytkin, vuid, ktori kazdy nejakym kuskom-sposobom prispeli.
P.F. 2012 ( pite fernet 20:12)