Má tu někdo zkušenosti s "proražením do show businesu" ?
Potřebovali bychom nějaké rady ohledně A&R a zasílání dema .
Dá se vůbec poslat demo někde v ČR - nebo to nemá ani smysl ?
Dohoda zní , nic nepublikovat , pouze to A&R .
Musím to respektovat
Konec koncu , já sama si myslím , že na tom jak je člověk dobrej až tak moc nezáleží , spíš na tom jak se to zmanaguje a kolik člověk bude mít štěstí .
jestlize nic nebudete publikovat ani v ty bidny kvalite, jakou nabizi myspace apod., nevim jak chcete nekam prorazit. je to jako malovat obrazy, nikomu je neukazovat a presto se dostat do narodni galerie - na to existuje asi jedina cesta - vyspat se s knizakem... (p. knizak promine, je to jen primer )
preju hodne stesti, takovejch lidi je tu opravdu treba, ti to tu zvedaj
To ze jste dobri a ze do toho jdete na gramofirmach vubec nikoho nezajima, maji zasobu umelych hvezd zombies a beckovych muzikalovych pricmrndavacu, kteri jsou propirany kazdej den v bulvarech a diky tomu o ne maji lidi zajem. Mam s timhle hodne zkusenosti a videl jsem jak demo kapely leti rovnou z obalky do kose. Mam dost znamejch na majorech protoze jsem onehdy byl "videt", diky tomu mam nejake male slovo. Vam bych doporucil hrat, hrat, hrat, udelat si svoje fandy a az pak si polozit tuhle otazku co je v nadpisu....
Už vidím, jak se s tímhle přístupem rodí nová hvězda, po které všichni toužíme... Další načančaný -interestingname- hovno, který akorát někde zapadne do tuctové klišojidní produkce... Bože, vrať nám hudbu.
Jinak, mě tvý kozy nezajmaj, chtěl bych fakt slyšet jak zpíváš, pak bych pro tebe možná měl pár inteligentních songů---