toto co som pisal som nevymyslel ja, ale leonardo, michalangelo a dalsi.. vzdy je to o tvrdej drinePytkin píše:Excom: ja si myslim presny opak.. Talent ma len par ludi .. Vsetci ostatny len tvrdo makaju, ale rozdiel je stale citit..
Kombinace melodii
Re: Kombinace melodii
Pytkin píše:Excom: ja si myslim presny opak.. Talent ma len par ludi .. Vsetci ostatny len tvrdo makaju, ale rozdiel je stale citit..
Tak já myslím že talent, nebo dokonce víc talentů má každý, jenže každý je má k něčemu jinému a taky někdy z různých důvodů ho lidé pohřbí!
To panmozku:
No pockej, ten posledni kousek, ten recording, je smycka z tracku od Logistic, a dotoho jsem jen primichal melodii z reasna
moje bici jsou tady, beat se ale zklada i z navrstvenejch loopu, takze to neni ciste moje prace
http://soundcloud.com/jirisoulak/beatec2
a tady komplet muj beat, zadnej hotovej cizi loop v tom neni
http://soundcloud.com/jirisoulak/sidechainnapad
Jo jsou to trapny loopy o par zvucich, ale moje Pentium4 toho zaroven vic nezvladne, co se delky tyce dokud nebudu mit lepsi masinu nema cenu to aranzovat a rozpracovavat a taky jsem linej.Zatim si kroutim se syntakem a napisu k tomu tech par not dycky.
Jemi 25
ale s reasonem si hraju tak tri mesice jenom.Predtim jsem poustel desky akorat na parties... coz s produkci nema moc spolecnyho.
V testu hudebniho sluchu mi vyslo na poprve 77 procent
A to vize ti do nejakyho loopu, nevim jestli zazpivam ale tou hubou do toho neco vyloudim.
No pockej, ten posledni kousek, ten recording, je smycka z tracku od Logistic, a dotoho jsem jen primichal melodii z reasna

moje bici jsou tady, beat se ale zklada i z navrstvenejch loopu, takze to neni ciste moje prace
http://soundcloud.com/jirisoulak/beatec2
a tady komplet muj beat, zadnej hotovej cizi loop v tom neni
http://soundcloud.com/jirisoulak/sidechainnapad
Jo jsou to trapny loopy o par zvucich, ale moje Pentium4 toho zaroven vic nezvladne, co se delky tyce dokud nebudu mit lepsi masinu nema cenu to aranzovat a rozpracovavat a taky jsem linej.Zatim si kroutim se syntakem a napisu k tomu tech par not dycky.
Jemi 25

V testu hudebniho sluchu mi vyslo na poprve 77 procent

nemit vubec zadnou hudebni prupravu, nemit dobrej sluch, zacinat v 25 letech uplne od zacatku a nemit ani vybaveni, na kterem by ses to mohl naucit? no, bude to asi chvililinku trvat nez se vypracujes
ale hlavni je chtit... ja bych si pro zacatek koupil nejaky klavesky a "hral" si

Jj dalsi investice bude do kompa a pak klavesy.Tedkom sem nastrkal prachy do gramcu.Mazlicky proste doma musim mit.Abych mel na cem poustet novy vynily.Nemam dobrej sluch??To sem si myslel zrovna ze trochu jo, kamoska mela hudebni prupravu hrala roky na fletnu a v testu mela jen o tri procenta vic.
to je OK .. ja len hovorim , ze ta tvrda drina je nutna .. nie vsak postacujuca ..EXCOM píše:toto co som pisal som nevymyslel ja, ale leonardo, michalangelo a dalsi.. vzdy je to o tvrdej drinePytkin píše:Excom: ja si myslim presny opak.. Talent ma len par ludi .. Vsetci ostatny len tvrdo makaju, ale rozdiel je stale citit..
hlavny dovod je absolutne dementny system skolstva, ktory systematicky uz od skuolky pestuje v detoch stadovistost, memorovanie a ubija kreativitu a individualitu ...tony9 píše:Pytkin píše:Excom: ja si myslim presny opak.. Talent ma len par ludi .. Vsetci ostatny len tvrdo makaju, ale rozdiel je stale citit..
Tak já myslím že talent, nebo dokonce víc talentů má každý, jenže každý je má k něčemu jinému a taky někdy z různých důvodů ho lidé pohřbí!
takisto ako talent nieje postacujuci - bez driny ..Pytkin píše: to je OK .. ja len hovorim , ze ta tvrda drina je nutna .. nie vsak postacujuca ..

ja myslim ze to bude hlavne o tej lenivosti a nie o pentiu4Synchro píše:ale moje Pentium4 toho zaroven vic nezvladne, co se delky tyce dokud nebudu mit lepsi masinu nema cenu to aranzovat a rozpracovavat a taky jsem linej.

To je ale dlouha vyhovorka;)
pro jackieho: Nebud zaujaty

Ale ved ja pisem, tvrda drina je nutma.. Ty si nemal matematicku analyzu?dendy píše:takisto ako talent nieje postacujuci - bez driny ..Pytkin píše: to je OK .. ja len hovorim , ze ta tvrda drina je nutna .. nie vsak postacujuca ..to ide ruka v ruke .. ani jedno bez toho druheho nema vyznam ...
Na pentium 4 mozes v pohode robit.. Kamarat na to miesa veci, ktore sa lisuju a idu do obchodov.. To neni o pentiu..
Samotny michani vyexportovanejch stop v nejakym masterovacim softu nebude zrejme tak narocny jako prehravani nevyexportovanyho tracku v realnem case v Reason5.
Verim ze na samotny michani to staci.Doba exportu uz pak zavisi na vykonu PC, kdyz ma clovek pomalejsi PC tak pri exportu zas stihne plno jinejch veci
Proste nespustim vic nastroju zaraz.Zalezi kolik effektu tam je a podobne.Takze si zadim jen hraju se syntakem a kdyz to de tak si k tomu pustim beat.
Verim ze na samotny michani to staci.Doba exportu uz pak zavisi na vykonu PC, kdyz ma clovek pomalejsi PC tak pri exportu zas stihne plno jinejch veci

Proste nespustim vic nastroju zaraz.Zalezi kolik effektu tam je a podobne.Takze si zadim jen hraju se syntakem a kdyz to de tak si k tomu pustim beat.
No on cele robi komplet na tom pocitaci.. Pouziva samplery, nahrava si basu a gitary.. Vsetko dokopy mixuje.. Samozrejme naraza na problemy s vykpnom. Musi freezovat stopy atd.. Ale proste ide to, ak sa inak neda..
Tak nehlede na to, ze tady hromada lidi vydala desky delany na i daleko slabsich pocitacich nez je pentium4. Dneska teda i notebook za 10000,- je vykonnejsi... ale to je fakt jedno. Synchro - proste se snaz, tady ti nikdo neporadi lip nez uz ti tu poradili a debata uz se bude jenom vic a vic rozmazavat. Vem si veci ktery te bavej a zkousej je kopirovat... z toho zjistis hodne. No a pak na kopirovani zkus zapomenout
.