dendy píše:ides do toho !! budeme sa k tebe chodit k nej pravidelne klanat.. aj dake obete na oltar donesieme.. mozeme napriklad poliat benzinom a podpalit Akai Rythm Wolf !!
Kurzweil - jsem skutečně neměl PC3, ale až ty poslední PC3 model LE, který jsem ihned vyměnil za plnou verzi PC3K, potom i SP4-7. Měl jsem k nim i SoundTower editory. PC3K jsem použil na pár kšeftech live, proseděl u toho desítky hodin, abych na tom něco schopnýho dostal zvukově, no asi se budu opakovat, není to špatný, klavíry vynikající, ale proč bych si to nechával, když na Korgu i Rolandu charakterem obdobný zvuky dostanu za zlomek času proti Kurweilu a jak M3, tak XP-30 (ale i např. Fantom G) mají proti Kurzu navíc některé super vzorky hlavně nástrojů, co člověk fakt nejvíc potřebuje na normální komerční revival a plesovou muziku. Navíc to, že i top model PC3K je made in China, ať si říká kdo chce co chce, bylo to na provedení vidět, třeba na displeji atd. Ale i klaviatura, XP-30 i M3 mají lepší... No a nezlobte se, kdo neslyší, že i imitace syntů na Kurweilu, včetně těch ukázek ve vlákně k PC3, neznějí jako analog, proti kterým mají opravdu chybějící dost velkou část úrovně 2. a 3. vyšších harmonických kmitočtů od každého tónu, tak tomu já ani asi nikdo jinej nepomůže, ale je to šťastný člověk, škoda, že jsem si tak zafixoval ty vintage analogy... Ale už i na Nordu Lead A1 znějí všechny kategorie poly i lead a bass syntů výrazně analogověji a lépe než nejen na PC3, ale i než na jakýmkoli sample Workstation enginu samozřejmě. Spíš by bylo divný, kdyby tomu bylo naopak