Aké klávesy poradíte? (asi tak do 8000SK :-)

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
anderson

Příspěvek od anderson »

aha ok ..na reasone ten master tiez nejde (aspon mne nie) ... a tam sa mi asi nedá ani tých 16 knobs namapovať..
.. a este otázka .. velmi zaťažujú klávesy komp? ..lebo ja od kedy ich mám tak mi ide Fruity zle , ked tam mám viac kanálov + nejaké efekty tak začne dost sekať zvuk aj celý program ..( mám inač dost slabý Pc :-/ ... Celeron 1000 Mhz, 192 RAM ....)

nathanael

Příspěvek od nathanael »

anderson: s reasonem ti neporadím, nedělám v něm a nemám ho rád :)

pokud vím, tak klávesy nijak comp moc nezatěžují...zkus nastavit na víc buffer v audio settings jestli víš co to je a když to nepomůže, tak asi už nic...jestli si myslíš, že to způsobují ty klávesy, tak je zkus vypojit a ten stejný track si pustit bez nich a uvidíš, jestli se ti to bude pořád sekat...že by to způsobovaly ty klávesy, to se mi nezdá...spíš si narazil na strop svého procesoru...

kexik

Příspěvek od kexik »

ale ano, spomaluju... daj si pozor, aby fruity nesyncoval midi zariadenie (to poznas tak ze ti svieti pravidelne midi kontrolka pri prehravani aj ked klavesy nepouzivas). ked sa to vypne, klavesy zatazuju procak, len ked ich pouzivas, nie ked su len pripojene... nastavuje sa to v midi options, najdes to lahko

nathanael

Příspěvek od nathanael »

kexik: aha, no ja jsem si nikdy ani po pripojeni midi controleru a midi klaves nevsimnul ZADNEHO zpomaleni ani nahodou a to i na mem starsim procesoru P4 1,5 GHz...ani pri tom sync se mi nic nezpomalovalo, takze to vubec nevim...sekani vzdy nejdriv tipuju na buffer/latency a potom az by se mohlo neco dalsiho rozebirat, no uvidime...

kexik

Příspěvek od kexik »

nathanael píše:kexik: aha, no ja jsem si nikdy ani po pripojeni midi controleru a midi klaves nevsimnul ZADNEHO zpomaleni ani nahodou a to i na mem starsim procesoru P4 1,5 GHz...ani pri tom sync se mi nic nezpomalovalo, takze to vubec nevim...sekani vzdy nejdriv tipuju na buffer/latency a potom az by se mohlo neco dalsiho rozebirat, no uvidime...
zavisi od vykonu cpu a asi aj od konkretneho zariadenia/ovladaca. na mojom dnesnom kompe spomalenie tiez nepozorujem, ale ked som mal celeron 1200 tak tam rozdiel bol. a midi sync sposoboval sekanie, jednoznacne

ThaKing

Příspěvek od ThaKing »

Už dva týždne rozmýšlam ,že si pojdem kupit xboard 61,,a teraz som narazil na tuto diskusiu,,,velmi sa mi pozdava ten keyboard a chcem sa spýtať na tie 3GB samplov,,,zaujímalo by ma aka je kvalita a či su to žive nastroje alebo take trapne čo stiahnem z netu hockde

anderson

Příspěvek od anderson »

vo fruite sú 2 kontrolky -> MIDI a SYN ... tak tá midi bliká len ked hrám na klávesoch , a tá syn bliká stále ked hrá track (nesvieti ale bliká a dokonca raz červeno a raz na žlto :D )

ThaKing - tie zvuky som este neinstaloval lebo som este nezačínal nič nové robiť zatial a nemám nejak čas

kexik

Příspěvek od kexik »

jo tak... v tom pripade ti ide sync, ano... vypnut!

ThaKing

Příspěvek od ThaKing »

ANDERSON : kebys nahodou mal čas a testoval tie sample,,,potom daj vediet prosím ta,,,dík

Odpovědět