aha ok ..na reasone ten master tiez nejde (aspon mne nie) ... a tam sa mi asi nedá ani tých 16 knobs namapovať..
.. a este otázka .. velmi zaťažujú klávesy komp? ..lebo ja od kedy ich mám tak mi ide Fruity zle , ked tam mám viac kanálov + nejaké efekty tak začne dost sekať zvuk aj celý program ..( mám inač dost slabý Pc :-/ ... Celeron 1000 Mhz, 192 RAM ....)
Aké klávesy poradíte? (asi tak do 8000SK :-)
anderson: s reasonem ti neporadím, nedělám v něm a nemám ho rád 
pokud vím, tak klávesy nijak comp moc nezatěžují...zkus nastavit na víc buffer v audio settings jestli víš co to je a když to nepomůže, tak asi už nic...jestli si myslíš, že to způsobují ty klávesy, tak je zkus vypojit a ten stejný track si pustit bez nich a uvidíš, jestli se ti to bude pořád sekat...že by to způsobovaly ty klávesy, to se mi nezdá...spíš si narazil na strop svého procesoru...

pokud vím, tak klávesy nijak comp moc nezatěžují...zkus nastavit na víc buffer v audio settings jestli víš co to je a když to nepomůže, tak asi už nic...jestli si myslíš, že to způsobují ty klávesy, tak je zkus vypojit a ten stejný track si pustit bez nich a uvidíš, jestli se ti to bude pořád sekat...že by to způsobovaly ty klávesy, to se mi nezdá...spíš si narazil na strop svého procesoru...
ale ano, spomaluju... daj si pozor, aby fruity nesyncoval midi zariadenie (to poznas tak ze ti svieti pravidelne midi kontrolka pri prehravani aj ked klavesy nepouzivas). ked sa to vypne, klavesy zatazuju procak, len ked ich pouzivas, nie ked su len pripojene... nastavuje sa to v midi options, najdes to lahko
kexik: aha, no ja jsem si nikdy ani po pripojeni midi controleru a midi klaves nevsimnul ZADNEHO zpomaleni ani nahodou a to i na mem starsim procesoru P4 1,5 GHz...ani pri tom sync se mi nic nezpomalovalo, takze to vubec nevim...sekani vzdy nejdriv tipuju na buffer/latency a potom az by se mohlo neco dalsiho rozebirat, no uvidime...
zavisi od vykonu cpu a asi aj od konkretneho zariadenia/ovladaca. na mojom dnesnom kompe spomalenie tiez nepozorujem, ale ked som mal celeron 1200 tak tam rozdiel bol. a midi sync sposoboval sekanie, jednoznacnenathanael píše:kexik: aha, no ja jsem si nikdy ani po pripojeni midi controleru a midi klaves nevsimnul ZADNEHO zpomaleni ani nahodou a to i na mem starsim procesoru P4 1,5 GHz...ani pri tom sync se mi nic nezpomalovalo, takze to vubec nevim...sekani vzdy nejdriv tipuju na buffer/latency a potom az by se mohlo neco dalsiho rozebirat, no uvidime...