Zdravim vas vsetkych,
po dlhsej odmlke som sa sem znovu vratil. Moje poziadavky na kupu digit. piana sa uz presnejsie vyprofilovali, tak sa o ne s vami podelim, mozno ich este trochu skorigujete.
Yamaha P 80- uz sa nevyraba, ale google nasiel toto: "
http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/scr ... ucerroot=1 " Cena 20 000 kc nova by mi uplne vyhovovala.Hral som na P 70tke a klaviatura uplne super, len 32 polyf. Zato P 80tka ma uz 64 ak sa nemylim. Neviete prosim ako je to s rozdielom medzi P 70 a P 80?
Nedavno som hral na Korgu SP250tke a pocit z tej klaviaturo nebol nic moc. Aspon mne sa to tak zdalo, neviem ci to bolo tym ze to bolo v predajni a hral o na to mozno tisic ludi, ale to by snad nemohlo sposobit to ze som pri stlaceni klapky citil takovy divny neprijemny zvuk, ako by som hral na samohrajke za 3000 z teleshopu.
Yamaha P120- moja vysnivana, ale uplne nezohnatelna. Nasiel som jedej jediny inzerrat na interenete stary niekolko mesiacov, pisal som mu, ze ju nepredal, sice mu pisalo velmi vela ludi, radcej si ju nechal, tak to robi asi kazdy. Kazdopadne sa Yamahacom tento nastroj velmi vydaril.
Zistil som ze pojdem asi do Yamahy, vyzera to dost isto na tu P80tku. Nebudem uz tolko spekulovat s kupou, uz si chcem konecne zahrat.
A dakujem az pripadne vase dalsie postrehy. Prajem pekny den. Filda