Jde to i bez masterkeyboardu?
Cyril: jasne, peace. A drzim palce, at to jde, at uz s mysi nebo s klavesama.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Cyril: no ja sem ted uplne odvazenej z Korg padKontrol, na bubnovani ulet a kdyz tam misto bicich samlu narvu syntaky, tak je to hotovy peklo;) Master s bicima bude na ho... zkousel sem to novy od EMU a neda se to srovnavat, jde o velikost padu.
Ja mam tohohle Korga a potom Edirola s 61 klapkama, da se s tim delat vsechno, no a jinak GEMa dig. piano na pianove partie a cviceni.
Ja mam tohohle Korga a potom Edirola s 61 klapkama, da se s tim delat vsechno, no a jinak GEMa dig. piano na pianove partie a cviceni.
mam taku otazku... vcera som si vyskusal bicie pady na axiome a bol som dost prekvapeny mechanikou... zil som v predstave, ze pady su nieco ako klavesy v tvare stvorca, ktore ked stlacis, tak sa to zasunie podobne ako klavesa alebo tlacitko ale ono sa to vobec nestlaci ani pri silnom tlaku... nebolo to sice zapnute, ale prislo mi to ako dobry napad v porovnani s tym, co som ocakaval... je to aj u inych pad kontrolerov rovnake???
Hele, Cyrile, kdyz jsi financne vykrvacel, tak proc si nezajdes do nejakeho shopu s komisnim zbozim a nekoupis tam nejake pouzite samohrajky ala Casio nebo Yamaha s dynamickou klavesnici a MIDI? Par let by ti to mohlo vydrzet.
Nebo by ti je mozna dal nekdo zadarmo.
Zrovna jedny doma mam, dve klapky nehrajou a jedna hraje silneji. Ale ma to 5 oktav, takze mezi temi problemovymi klapkami je dost mista na hrani
Tyhle klavesy uz asi k nicemu nepouziju.
Nebo by ti je mozna dal nekdo zadarmo.
Zrovna jedny doma mam, dve klapky nehrajou a jedna hraje silneji. Ale ma to 5 oktav, takze mezi temi problemovymi klapkami je dost mista na hrani

Tyhle klavesy uz asi k nicemu nepouziju.
Právě jsem si koupil M-Audio Keystation 49e s dynamickou klávesnicí. Je to opravdu něco jiného, než to klikat myší, což jsem dělal doposud. Určitě se na tom lépe a rychleji hledají dobré melodie, protože máte fyzicky před sebou klávesy - a je to větší zábava. Můžu jenom doporučit, ikdyž to co jsem koupil je prostě základ, nehraje se na to tak lehce jako na opravdické piáno (je to tužší), ale je to prostě lepší než myš, ale tou to je stejně vhodné dodělat, aby to sedělo rytmicky úplně přesně.
Takže můj názor teď je, že to s myší jde, ale s tímhle je to o dost lepší.
Takže můj názor teď je, že to s myší jde, ale s tímhle je to o dost lepší.