MDudas píše: ↑16 bře 2020 00:37
Manual jasne hovori, ze sa to da v Rhythm Mode.
Pred vojdenim do Rhythm Mode zrejme musis cez Func vybrat nejaky MIDI kanal a potom zvolit Voice.
Potom nahravas.
Pri nahravani dlasieho nastroja zrejme zvolit iny MIDI kanal, potom k nemu iny Voice a znovu do Rhythm Mode a nahravat.
Taakže som to vyskúšal. Nahral som niečo na kanál 1. Následne som zmenil kanál na číslo 2. Pustil som nahrávanie, avšak počas nahrávania do kanálu 2 kanál 1 nie je počuť....neprehráva sa....takže kanál 2 nahrávam "nahlucho" a môžem len dúfať, že sa trafím do toho, čo hrám na kanály 1

Absurdné že. Ale to nie je všetko. Na jednotlivé kanále nie je možné nahrávať súčasne. To znamená, že ak nahrám 30 sekúnd skladby na kanál 1, následne sa prepnem na kanál 2 a nahrám 10 sekúnd iným zvukom a následne celú skladbu pustím ako celok, tak mi najprv prehrá tých naposledy nahraných 10 sekúnd z kanála 2 a následne počujem už len zvyšných 20 sekúnd z kanálu 1. Tých prvých 10 sekúnd z kanálu 1 akoby zmizne...následne nahrám niečo na kanál 3, povedzme 5 sekúnd, a skladbu znova pustím ako celok, tak počujem naposledy nahraných 5 sekúnd z kanála 3, potom 10 sekúnd z kanála 2 a následne posledných 15 sekúnd z kanála 1

neviem to lepšie popísať, ale je to totálna krávovina hento piano... to sa bez PC nezaobíde. To už moje casio pred 20timi rokmi umožňovalo súčasné nahrávanie 16tich kanálov v reálnom čase

Ale chápem, toto je digi piano, nie synťák... ale nechápem, prečo tam vôbec dávali viackanálové nahrávanie, keď sa nedá používať... viac možností tam nie je, takže netuším čo môžem robiť zle. Kanálov je tam 16, len ako ich využiť....?