/hoci podľa počtu príspevkov v tomto vlákne by to vyzeralo opačne

Ktorá skupina zákazníkov je podľa teba väčšia? Tá čo sa špecializuje na techno-rave-trance alebo tá čo si chce dvoma prstami zahrať pesničku z rádia?MDudas píše:Hmm... chápem oba názory, ale oslovenie masových zákazníkov sa dá robiť aj inak...
Ako som písal vyššie - stačilo vydať najmenší Le6 s inými objektami. Napr. kúpiť za pár bubákov od Art-of-Sound, barb a podobných 3rd parties zopár desiatok zvukov, vyhodiť sláky a orchester... a vypustiť Le6 naladený na vkus nejakých techno-rave-trance... Kľudne by mohol byť aj oranžový, tá farba mi vadí najmenej. Toto, že "MEDELI"... to ma dojalo. To už aj Casio by som strávil ľahšie...
Toto ja neviem, dalen. Ked zastanem autom na krizovatke, tak mam pocit, ze vsade su uz len raperi...dalen píše: Ktorá skupina zákazníkov je podľa teba väčšia? Tá čo sa špecializuje na techno-rave-trance alebo tá čo si chce dvoma prstami zahrať pesničku z rádia?
Motif XF je asi preto drahší než PC3K, lebo má bohatšiu výbavu. Ale sample sú hrozné... nepočul som horšie nasamplované piano než S6. To isté piano má aj Motif XS, S70/90XS a ktovie kde všade ho Yamaha ešte napchala. Pár zvukov sa mi tam síce páči, DX piána napríklad... Toto mi v PC3K stále chýba, ale je to slabý dôvod aby som si kúpil Motif.petermikuláš píše:presne toto som už počul od viacerých ľudí, ktorí mali v ruke, resp. mali mať pracovať s PC3K a Motifom, presne takýto rovnaký záver mi hovorili. Pritom aká je cena Motifu a aká je cena PC3K. Proste toto ja nechápem.