Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 127
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo » 26 úno 2018 15:20

MDudas: ano, je to tak. Ked hrame v rozsirenej zostave, tak je nas jak hadov.
Keyboader: mas pravdu, uvazoval som nad tym. Dam navrh v kapele :palec+:
Inak zvuk v odposluchu si robime kazdy sam cez wifi a mobilnu appku; je to super a urychluje to zvukovky :mrgreen:

Uživatelský avatar
gari
Příspěvky: 154
Registrován: 20 úno 2009 09:37
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gari » 26 úno 2018 21:56

Benqo píše:
26 úno 2018 11:52
Hally, delaye, ... vsetko fajn, ale ja som mal teraz epiano, kde je stereo tremolo (strieda sa signál v L-R). Ten efekt má aj switch na prepínanie medzi mono a stereo. A pri mono odposluchu to stereo nepočujem.
Presne toto aj mne niekedy vadi, obcas to vie otravit koncert na ktorz sa tesis :) Ak sa to raz za cas stane, tak uveris ze vonku to hra dobre neriesis to :). Ale ak mate vacsinou jedneho zvukara, treba si to poriesit. Ako hovori Keyboarder - vzdy pomoze submix alebo skus si kupit nieco podobne ako je toto od radialu http://www.radialeng.com/keylargo.php. Ak mas viac klavesov, tak je to celkom zaujimava vec, no pravda aj trosku draha :)). proste nieco na tento system, odkial si vies poslat vlastnu stereo cestu.
Stereo tremolo v mono odposluchu poznam velmi dobre :)). Aj ja mam vzdy "radost" ked nepocujem stereo efekty u epiana, wurlitzeru a nedajboze aj zlozitejsich kombinacii zvukov atd.... Clovek to ma ponastavovane, naprogramovane a samozrejme v hlave napocuvane, ked doma alebo v skusobni cvici a potom prides na podium a hopla... :) jednoznacne to si treba poriesit ked si chces uzit koncert. Podla mna netreba riesit ci si narocny alebo nie :), ale to ani gitaristovi ani bubenikovi nevysvetlis :)))

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 352
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 10 bře 2018 23:29

Prinasam dalsie demo mojho samplovaneho Grand Ds - pouzil som midi subor z netu.-http://www.piano-midi.de/chopin.htm Nahravka neobsahuje ziadne dalsie zasahy - ako reverb, compresiu alebo ekvalizaciu.Preto pocujete ten isty zvuk ktory vychadza z vystupov Kurzweil. Bola nahravana priamou digitalnou cestou - usb do pc. Kvalita sa samozrejme pri ukladani na youtub meni. Preto bol zaznam v Cubase nastaveny 16/44,1khz. Pocut je vsetkych 5 dynamickych vrstiev vzoriek. Takze vychutnajte si VAST v plnej parade. Klasicke dielo som vybral od Chopina - Piano sonata No. 2 Bb minor, Opus 35 (1839).

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21619
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Pytkin » 11 bře 2018 00:51

no vidis .. parada .. hned to ma ine gule ..

Uživatelský avatar
gari
Příspěvky: 154
Registrován: 20 úno 2009 09:37
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gari » 11 bře 2018 10:50

Na paradu!

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 352
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 11 bře 2018 10:51

Diky za pochvalu redaktor. Potesila. :D

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 187
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder » 12 bře 2018 12:45

Concord: opravdu povedený klavír. Jak je ten program velký a dá se někde koupit?
Kurzweil PC3K7+KORE64, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 352
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 12 bře 2018 14:29

Zabera celu kapacitu Flash. Ak mas zaujem co ma tesi, posli mi svoj e-mail. Cenu som stanovil na 100 Eur.
Moj e-mail - kyselicadaniel123@gmail.com

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 187
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder » 12 bře 2018 15:29

Ta cena je OK, ale já mám v nástroji cca 45MB samplů, které potřebuju, takže mám smůlu :(
Kurzweil PC3K7+KORE64, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2882
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 12 bře 2018 23:46

Riesenim je FORTE !
(ja uz som zacal setrit - uz mam nasetrenych 200€.... :D :D :D )

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 127
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo » 13 bře 2018 09:41

MDudas, ja som na tom podobne :mrgreen:
A to vam vsetkym zatial zavidim 128 polyfoniu a 16 fx units na PC3/K 8)

Uživatelský avatar
jusuf
Příspěvky: 347
Registrován: 28 kvě 2009 22:20

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od jusuf » 13 bře 2018 10:58

Neviete poradiť, či doplnkoé karty z PC3 sa dajú použiť na PC2 ? Podľa rôzneho označenia a podľa info na KRZ stránke sa zdá, že nie...

Prípadne: nepredávate niekto Orchestral ROM kartu pre Kurzweil PC2.

Čo sa týka "závidenia", vyzerá, že je čo, ale dokiaľ nedokážem na 100% využiť PC2, niet prečo sa znepokojovať... :-) Zvukotvorbu cez softvér som skúšal len párkrát (už tu na PC2 sú parádne možnosti), o plnohodnotnom "využití" v zmysle muzikantskom môžem len snívať (alebo cvičiť... :-) )

gasma
Příspěvky: 67
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gasma » 13 bře 2018 12:38

Zdravím můj dotaz, nemáte někdo přehled o plánech Kurzweilu. PC3K8 konči v prodeji.Kytary mně to potvrdily
Nástupce je PC3A8 ? nebo bude nový Nástroj ?
PC3K8 byl na trhu od 2011. Zvukový modul asi nebude ?
Ještě doplním dotaz. Jaký je rozdíl mezi PC3K8 a PC3K6 kromě klávesnice samozřejmě.
Myslím zvuk kvalita efektu atd.

díky za odpověď

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 127
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo » 13 bře 2018 16:16

gasma:
PC3A je len modifikácia PC3K s napevno danými zvukmi German Grand. Nahrádzajú priestor, kde si na PC3K vedel natiahnuť vlastné sample. PC3K8 vs. PC3K6 je len v klaviatúre. Ostatné je rovnaké. Asi nik nevie, čo bude ďalej. Veľa energie sa teraz dáva do Forte. Popritom stihli SP6 a SP1 pre menej náročných ... alebo žiadostivých? :mrgreen:

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2882
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 14 bře 2018 15:02

Jusuf, PC3/PC3K ma len Kore64 a PC3K ma navyse ten German Grand. Nic ine vydane nebolo a ani jedna karta URCITE neni kompatibilna s PC2.

gasma, Forte je novy nastroj. Ma sice tusim uz 3 roky, ale s kazdou novou verziou OS pridaju nove a dobre funkcie. Ten hardware je daleko dostacujuci a OS vylepsovat mozu donekonecna...

Odpovědět