Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 555
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo »

Ja to na PC3 mam...
:(
Opäť v niečom PC3/K boduje oproti LE; na druhej strane som teraz pri hrabaní v manuáli zistil, že môžem v Master Mode nastaviť ChangeSetups na "KeyUp", čo je paráda oproti klasickému "Immediate" :mrgreen:

(sorry, že raz píšem s diakritikou a inokedy nie - choroba z povolania...)

Vla-sta
Příspěvky: 661
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Ještě jeden dotaz, do K2661 se dá přidat hardisk jen přes SCSI emulátor? Mate s tím nějaké zkušenosti?

Uživatelský avatar
petermikuláš
Příspěvky: 358
Registrován: 04 led 2014 00:48
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od petermikuláš »

Vla-sta píše:
22 bře 2019 20:07
Já to vím z městských divadel Brno, jsou to tupci, tam řekneš Kurzweil a to je na ně jako červenej hadr
Čo to znamená? Ako reagujú keď spomenieš Kurzweil? Čo hovoria?

Vla-sta
Příspěvky: 661
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Tak hlavně tvrdí ze si nebudou komplikovat život, jako příklad dávají Kostilka, ze s Kurzweilem skončil, vyčítají přílišnou složitost a ve finále řeknou ze ty zvuky jsou srovnatelné a s Yamahou umí každý. Většina z nich má minimálně Tyrose a výš a chodí s tím po kseftech

Uživatelský avatar
petermikuláš
Příspěvky: 358
Registrován: 04 led 2014 00:48
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od petermikuláš »

Fuuu ha, tak to sú hustí chlapci keď porovnávajú Tyros s Kurzweilom :)

Vla-sta
Příspěvky: 661
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Tak oni hraji v městské scéně, kde je nikdo nehodnotí jestli jsou lidi spokojení, jestli by nezaplatili i víc. V městských divadlech Brno se lístky prodají během par dni, ale i tak Město doplácí na tenhle podnik 400 milionu ročně . Proste tady jde jen o tepla mistečka a nekomplikoval si to. Vezmi si, že v ČR prakticky rádio nepouští špičkové orchestry, aby se nepoznalo že úroveň tady není srovnatelná ani se západními regionálními orchestry. Muzikály tu mají úroveň jen ty soukromé, ale i tak s USA je kvalita nesrovnatelná. Je to asi stejnej rozdíl úrovně, jako včera když Češi hráli fotbal s Angličanama

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 774
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

petermikuláš píše:
23 bře 2019 10:22
Fuuu ha, tak to sú hustí chlapci keď porovnávajú Tyros s Kurzweilom :)

No kazdy mame nejaky nazor. Je rozdiel robit hudbu od srdca a pre keš. :mrgreen:
A samozrejme ale plati aj to ze ked ma niekto Kurzweila este nemusi zniet super ked si nevie porobit zvuky + neskuseny zvukar a je to na...

gasma
Příspěvky: 69
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gasma »

Zdravím, mám problém.
Mám PC3K6
Zakoupil jsem SCL61 - ( Bundle ) DisKovery PF Anthology + PF MKII - Kurzweil Pc3 series
https://www.synthonia.com/marketplace/k ... kii-detail
Když přes USB Flash natáhnu soubor př. (OPERABET.Pc3) programy se natáhnou bez problému, ale u samplu vyskočí hláška error 1
tuším tam bylo (sample did not fit memory) nebo tak něco. Paměť mám prázdnou a funkční, protože originál soubory PC3K
Take 6 - 18 MB nebo SynthScapes - 83 MB tam bez problému dám. Nevíte kde je chyba ?
díky za rady

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 774
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Gasma , najprv zformatuj pamat potom by to malo bez problemov fungovat. Ak to nepojde tak mas nefunkcnu RAM.

gasma
Příspěvky: 69
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gasma »

Kde se dá zformátovat paměť ? Nemůžu to najít.
Našel jsem pouze Memory Flash, ale to je OS ten mám poslední PC3K v2.45 Update
diky za pomoc

Uživatelský avatar
petermikuláš
Příspěvky: 358
Registrován: 04 led 2014 00:48
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od petermikuláš »

Nechápem kam zmizli všetky príspevky o PC4 čo tu boli.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Pytkin »

odhadujem ze do temy PC4 :)

klavesy/kurzweil-pc4-t26135.html

Uživatelský avatar
petermikuláš
Příspěvky: 358
Registrován: 04 led 2014 00:48
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od petermikuláš »

:D :D Ale Pytkin toto nam robis? Takto zakerne bez upozornenia :) :D :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Pytkin »

To neni moja praca .. Je tu viac adminov :)

Uživatelský avatar
petermikuláš
Příspěvky: 358
Registrován: 04 led 2014 00:48
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od petermikuláš »

Pytkin, veru aj my to nepasovalo na teba :)

Odpovědět