Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 769
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Vla-sta píše:
22 lis 2020 08:28
No, ono u importu samplů se všechny modely Kurze někdy seknou, spíše jde o zdroj samplu, z čeho byl stažený ,v jakem formátu a jestli tam neuvizli nějaké povely z převodů o kterých nástroj nemá ani tucha. U waw by ale problem být neměl, jaký je zdroj samplů, které tam importuješ?
No neviem odkial to mas ze sa seknu ale mne sa to nestalo ani raz.

Martas
Příspěvky: 48
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martas »

Udelal jsem update OS a pri loudovani svych zvuku a nastaveni ze zalohy z flesky se neco nalouduje, ale pak to napise "cannot allocate memory 2". Ale wav uz jde naimportovat...

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 769
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Nepouzival si pred tym nahodou German D expanziu? Predpokladam ze mas kore 64 exp. takze update si robil presne z tymto suborom - P3K245K.KUF lebo su tam dalsie 3 z ktorymi ti to nebude fungovat.

Martas
Příspěvky: 48
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martas »

German jsem nemel a nemam. Mam jen KORE 64 a update jsem delal z toho souboru s K.KUF. Vratil jsem system na 2.21... a tam to pri loadovani me celkove zalohy funguje spravne, zadne problemy s prirazenim v pameti, ale import wav ne :-( S novym OS sly WAV importovat dobre. Ale nedostal jsem tam ty moje zvuky, ktere mam pripravene na koncerty s kapelama.... Jeste vubec netusim, co s tim vymyslim. Treba se vzdam moznosti importu wav a v pocitaci si to nejdriv prekonvertuju do .KRZ. Ale spis me zajima, proc to nefunguje.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 769
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Tak inak , importuj krok po kroku - tj zvuk za zvukom. Tam zistis co ti nechce nacitat. A podla obsahu priecinka zistis co dany program obsahuje. pripadne dany subor vynechas a nacitas ostatne. Pripadne zalohu poslat na suport a oni rychlo zistia co sa stalo.

Vla-sta
Příspěvky: 642
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

concord píše:
22 lis 2020 09:18
No neviem odkial to mas ze sa seknu ale mne sa to nestalo ani raz.
Jde o to, jestli jsi někdy zkoušel načítat CD staré AKAI, nebo Roland. Ono jsou to staré věci, může tam být poškozené CD, nebo novější funkce, s kterými můj nástroj nepočítal. Jinak jsme zkoušeli přetahovat zamplovaný zvuky z mojí K2661 do PC3 a zahryzlo se to hned u prvního pokusu , takže tam kontinuita je asi taková, že ze samplu musíš odstranit programování série K2, jinak to nenačte ... :mrgreen:

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 769
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Nacitaval som aj cele programy z K serie a nacitalo mi ho bez seknutia. Nic som neodstranoval. :mrgreen:

Vla-sta
Příspěvky: 642
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Včetně samplů? Asi borec něco dělal špatně, ale fakt se mu to hned seklo a nebyli to žádné složitosti. Načítal jsi KURZ formát, nebo i K25 K26?

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 769
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Aj sample. Format krz.

Vla-sta
Příspěvky: 642
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

No .KRZ formát je formát z doby K2000, můžu do něj převést zvuky v PC, ale klávesy K26 do nej samy o sobě nic neuloží. .KRZ neobsahuje spousty algoritmů .K26. Proto to PC3 nenačetla. Když jsem koupil klavírní zvuky z K-sounds tak oni to elegantně obcházeli, že zvlášť uložili samply, zvlášť banky , aby se vyhli problémům s kompatibilitou různých řad

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 769
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

No z K sounds som skusal demo Epic grand a to bolo len P3K. Aku banku si kupoval?


Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 769
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Caute, urcite sa to tu uz riesilo ale ma PC3K nejake ethno programi? Potreboval by som drevene zvuky.

Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 185
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen »

Ahoj, v základnej výbave ethno nemá, ale dajú sa použiť programy z K2000-2661, z Contemporary ROM a mnoho zvukov nájdeš aj v online databáze Kurzweilu.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 769
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Tie z K2000-2661 daju sa niekde vypocut?

Odpovědět