Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 774
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Nieco robis zle. Na akej stranke robis Frezze.

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 553
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo »

Tak ako je to v tom videu.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 774
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

A midi29 mas funkcny?

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3676
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

Tuto banku a la Pink Floyd som objavil az teraz ?! :shock:

Poznate to osobne niekto?

Vla-sta
Příspěvky: 658
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Synthonia, tam to nabízejí už dlouho. Co od nich mám Ultimate leads tak to funguje, platí se přes paypal a oni ti pošlou soubor na jedno stažení, mě to nefungovalo tak jsem udělal bububu a poslali to normálně. Já to ale znám jako verzi pro K25. Myslím ze to mas tady https://www.synthonia.com/marketplace/k ... kii-detail podle mě vylepšili původní verzi pro K26

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 217
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder »

Čus virus!

Po delší době jsem zase trochu špekuloval a vyšel mi z toho nový program "PopGrand" pro řadu PC3K, popř. vyšší.
Žádné velké programování to ale nebylo, pouze jsem ke stávajícímu programu StandardGrand přidal dvě vrstvy - dva krátké samply (attack) ze série K2600, které ten program oživily a docela pěkně se tak rozezněl a rozjasnil. Myslím, že na popové doprovody a možná i na jazzík to bude fajn - a má to jen necelých 7MB! :lol: :palec+: :P
Akorát YouTube to zvukově upravil a zní to, jako by tam byl přidaný compresor :(
Pokud byste chtěl někdo vyzkoušet, tak ke stažení zde
https://uloz.to/file/J8g8SvdEKwNm/popgrand-p3k
Kurzweil PC3K7+KORE64, Yamaha MODX6, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

Martas
Příspěvky: 48
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martas »

Dobry vecer,
zacal jsem mit problem s PC3K8. Kdyz chci importovat wav (44.1, 16bit), tak mi to pise IMPORT ERROR. Pomohl RESET a tim vymazani vsech USER objektu. Jenomze to treba druhy den uz zase nejde. Nemate s timto problemem, prosim, nekdo zkusenost?
Dekuju M.

Vla-sta
Příspěvky: 658
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Nejdříve zkontroluj kdy jsi měnil baterii na základní desce, pokud je tam dýl jak 5 let, tak ji vyměň. Mě u kláves, když klesá napětí na baterce, tak to různě začne blbnout a po výměně je to v pohodě. Pak bys měl ještě napsat verzi operačního systému, co máš nainstalovaný

chose
Příspěvky: 67
Registrován: 06 črc 2014 09:16

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od chose »

Vla-sta mas pm.

Martas
Příspěvky: 48
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martas »

Baterii jsem jeste nemenil. OS jsem uz jednou aktualizoval, ale pak uz ne, protoze tady nekdo resil, ze ten novejsi OS pry blbne. Tak mam porad 2.21.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3676
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

1/ Ak nejaka vec na novej verzii OS blbne, dalsich 8 opravili. Ja by som URCITE nahodil poslednu verziu. (si 2 public verzie pozadu). Kurzweil vydava updaty pomerne aktivne (nie vsetky su public) a dost chyb vychyta.

2/ Slaba baterka sposobuje vselico, ale Import error asi ne. Ked je Kurz zapnuty, je predsa pod prudom - baterku vtedy nepotrebuje. To by mu blblo skor po starte, ked nevie nacitat obsah nejakej casti pamate a pod. Ja to tipujem na nejaky nestandarny alebo pokazeny WAV.
Skus to otvorit v nejakom softe a znovu ulozit. Pripadne - neni prilis velky ?

Martas
Příspěvky: 48
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martas »

Dekuju moc za odpovedi :-) Wav jsem uz zkousel preukladat, ale tim to neni. Nesel totiz importovat zadny audio soubor. Po celkovem resetu to slo. Ale vcera jsem spustil bootloader, koukal na diagnostiku, ale neresetoval jsem nic. Potom jsem spustil nastroj (Run PC3) nebo jak se to jmenuje a zase to zacalo fungovat spravne. Taky jsem naridil na spravny cas hodiny a datum... Zkusim udelat ten update OS.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3676
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

Hmmm. Ak by to nefungovalo ani po update, ani s novou baterkou, tak potom... typicky problem celej PC3 rady je oxidacia kontaktov. Mozno bude treba vytianut ROM board - je pod takym malym deklom odspodu (7 srobov) - klasicky system ako beznom pocitaci - pamatova doska zasunuta v hlavnej doske. Uvolnit poistky na koncoch, vytiahnut, ocistit kontakty Kontoxom alebo nejakym 90+% alkoholom. (nie tuzemak, ani slivovica, ani Alpa ! :wink: ) Ak nemas technicky alkohol, tak aspon 3-4-krat vytiahnut a zase zasunut. Tym zoderies tu zoxidovanu vstvu.

Tu najdes fotky, aby si videl, co Ta zhruba caka - neni to nic zlozite:
https://kurzweil.com/wp-content/uploads ... lation.pdf

Vla-sta
Příspěvky: 658
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

No, ono u importu samplů se všechny modely Kurze někdy seknou, spíše jde o zdroj samplu, z čeho byl stažený ,v jakem formátu a jestli tam neuvizli nějaké povely z převodů o kterých nástroj nemá ani tucha. U waw by ale problem být neměl, jaký je zdroj samplů, které tam importuješ?

Vla-sta
Příspěvky: 658
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Mám ještě SCSI mechaniku, takže umím natáhnout staré AKAI a Roland CD a převést do krz není takový problem. Ale i tak se někdy nestačím divit

Odpovědět