Jinak ta nadstavba je opravdu chabá. Trochu to kompenzuje fantastická komunita uživatelů (viz toto a jiná fóra).
hehe, po tomto poste som dostal chut na Becherovku...MDudas píše: ↑16 črc 2023 01:14No ja bych teda vedel 20 inych veci na vylepsenie, nez nejake simulacie elektronky ...
Hned prve by boli aspon 2-3 uplne ine sady samplov na piano. Vsetky tie stylizacie "Steinway" sa na seba prilis podobaju. Chcelo by to jedno wide-stereo piano, jedno zblizka nahrane "ostre" piano, nejake slusne pianino, mozno nejake old-style europske piano.
A ribbon-controller uz mali vylepsit davno- to je uplne zahodena sanca.
A texty a poznamky k setupom a k favorites (akoze notepad).
A synchronizacia MIDI - kedysi Kurzweil kraloval v celej zostave na podiu ako MIDI-master, ale dnes je tam nejaky pocitac... a Kurz ma s tym MIDI-slave problem.
A slaky (smycce) maju furt sample rate ako pred 20 rokmi - zaklad pekny, ale chyba im "vzduch".
A Leslie simulacia ... 15 rokov ziaden pokrok. A toto neverim, ze je nejaky vaznejsi problem naprogramovat. Ale do efektov nezasiahli uz minimalne 15 rokov. Alebo 20...
- - -
Ja po tretej Becherovke to vidim takto ... nemam prostriedky na vlatny crew - t.j. vyuzijem zdroje, ake dokazem- Linus Torvalds - ako zapojit komunitu ZADARMO.![]()
Uz len ked vezmeme toto forum - Benqo by rad po veceroch programoval efekty, Demsky a dalen VAST zvuky, Keyboarder Libor setupy, Concord by pred polnocou majstroval nejake sample, Vlasta by dodaval zadarmo sample z webu a Farky by to cele kriticky hodnotil z pohladu metalovej kapely.
(ak som niekoho zabudol - ReaktorPlasma, AtomicSynth, ... sorry)
100% Je to jeden miltisampl a když někomu nesedne, nedá se s tím nic dělat. Mě teda moc nesednulMDudas píše: ↑16 črc 2023 01:14No ja bych teda vedel 20 inych veci na vylepsenie, nez nejake simulacie elektronky ...
Hned prve by boli aspon 2-3 uplne ine sady samplov na piano. Vsetky tie stylizacie "Steinway" sa na seba prilis podobaju. Chcelo by to jedno wide-stereo piano, jedno zblizka nahrane "ostre" piano, nejake slusne pianino, mozno nejake old-style europske piano.
Praveze som sa obmedzil na veci, ktore uz mohli byt. 24b/96kHz je krasna rozpravka, mne osobne staci aj dobre vyuzitych 16b/44kHz alias CD kvalita. Sample na PC3 museli napchat do 128MB, takze ich je tam dost na 32kHz a obcas este menej