Kurzweil PC4

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Vla-sta
Vybavení

Re: Kurzweil PC4

Příspěvek od Vla-sta »

Poslal jsem ti něco málo poštou, zkontroluj si email

nunu

Příspěvek od nunu »

Ahoj, smutne koukam ze nic neprichazi a pak mne to doslo, mam tady uvedeny stary email ke kteremu uz nemam pristup. Opravil jsem to. Pokud bych mohl poprosit jeste jednou o preposlani na nunu@seznam.cz

Dekuju ...

nunu

Příspěvek od nunu »

Tak jsem vyzkousel, Melotron jsem nahral bez sebemensiho problemu, supersynth taky ale tru_mf_f v zadnem pripade. Chce se mu, ale jakmile ma tahat samply tak nenatahne nic jen se snazi, stejne jako kdyz ja exportuju akai z awave... Muzes nam prozradit co je co z tech tri souboru?

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

Melotron KORG a Supersynth CS1X jsou z AKAI S1000 souborů, tru_mf_f je z Roland sample CD

nunu

Příspěvek od nunu »

A cim jsi to konvertoval? Awave? A v jakem operacnim systemu? Jeste mne napadlo to zkusit na win10, nebo i win7. Zkusim udelat nejaky virtualni stroj.

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

Přes K2661, ale to nové AWAVE vypadá nadupané

nunu

Příspěvek od nunu »

Tak jsem vyzkousel nejnovejsi awave ve vin7 64bit, bohuzel stale export nefunguje. Nemyslim si ze bych delal neco spatne protoze ta konverze je vcelku primitivni zalezitost. Zkousel jsem ulozit do krz, tam se to alespon snazi, ale neni schopny natahnout samply, zkousel jsem i export do pc3, tam je to zcela mimo a PC4 to uplne odmita. Uprimne receno cekal jsem ze to bude lepsi.

nunu

Příspěvek od nunu »

Tak kamaradi, vsechno je jinak... Awave samply preklada a preklada je dobre. Potiz je v tom ze zvuky ktere jsem se snazil natahnout byly velke. Zdraham se to slovo pouzit protoze zvuk co ma 13MB na dnesni dobu zadny masakr neni. A ted prijde to nejlepsi. PC4 to importuje asi 5 minut plus minus, nikdy jsem to nenechal tak dlouho az nyni jsem si rikal jsi v zaruce tak se z toho treba po.er ... No a ona to po opravdu dlouhem case zvladla natahnout. Musim rict ze toto je teda opravdu tragicke a jsem z toho teda spis znechuceny.

Stardust
Vybavení

Příspěvek od Stardust »

Ále, zrovna na tohle si člověk zvykne. Když jsem nahrával do Forte třeba 1Gb piano, tak jsem si dal večeři, pustil film, otevřel flašku a uteklo to jako voda. Jo, takové hledání loop pointů, to je jiná káva...

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

nunu píše:
06 kvě 2023 16:57
Tak kamaradi, vsechno je jinak... Awave samply preklada a preklada je dobre. Potiz je v tom ze zvuky ktere jsem se snazil natahnout byly velke. Zdraham se to slovo pouzit protoze zvuk co ma 13MB na dnesni dobu zadny masakr neni. A ted prijde to nejlepsi. PC4 to importuje asi 5 minut plus minus, nikdy jsem to nenechal tak dlouho az nyni jsem si rikal jsi v zaruce tak se z toho treba po.er ... No a ona to po opravdu dlouhem case zvladla natahnout. Musim rict ze toto je teda opravdu tragicke a jsem z toho teda spis znechuceny.
No vidis. Ale 5min sa mi zda vela. Tahal som do PC4 1 GB piano a to bolo sakra vela. Ale 13MB musi spravit za 1min.

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

nunu píše:
06 kvě 2023 16:57
Tak PC4 to importuje asi 5 minut plus minus, nikdy jsem to nenechal tak dlouho az nyni jsem si rikal jsi v zaruce tak se z toho treba po.er ... No a ona to po opravdu dlouhem case zvladla natahnout. Musim rict ze toto je teda opravdu tragicke a jsem z toho teda spis znechuceny.
Jà některé zvuky natahoval v K2661 I několik hodin, takže to je pokrok, ne? Někdy si to musí něco i přeložit ….

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

anthea_x píše:
24 pro 2022 08:37
Nevie niekto kde by sa dal PC4-7 ešte zohnať ? Neskoro som sa zobudil.
https://reverb.com/item/68051560-kurzweil-pc4-7-b-stock

anthea_x

Příspěvek od anthea_x »

Vďaka. Pozriem to.

nunu

Příspěvek od nunu »

Mohli by jste mi napsat jak mate vyresenou strukturu zvuku v PC4? A poradit jak docilim ukladani zvuku z USB na mnou zvolene konretni pozice?

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

Ja to mám takto:

4xxx - zvuky s čistým VAST
5xxx - zvuky so samplami
7xxx - zvuky z K2700
8xxx - pokusy

Keď loaduješ zvuky z USB, stlač Advanced. Potom daj LOAD a FILL. Hore na stránke sa ti zobrazí ID objektov a tam si zvolíš, kam to chceš uložiť.

Odpovědět