Kurzweil PC4
Re: Kurzweil PC4
Poslal jsem ti něco málo poštou, zkontroluj si email
Ahoj, smutne koukam ze nic neprichazi a pak mne to doslo, mam tady uvedeny stary email ke kteremu uz nemam pristup. Opravil jsem to. Pokud bych mohl poprosit jeste jednou o preposlani na nunu@seznam.cz
Dekuju ...
Dekuju ...
Tak jsem vyzkousel, Melotron jsem nahral bez sebemensiho problemu, supersynth taky ale tru_mf_f v zadnem pripade. Chce se mu, ale jakmile ma tahat samply tak nenatahne nic jen se snazi, stejne jako kdyz ja exportuju akai z awave... Muzes nam prozradit co je co z tech tri souboru?
Melotron KORG a Supersynth CS1X jsou z AKAI S1000 souborů, tru_mf_f je z Roland sample CD
A cim jsi to konvertoval? Awave? A v jakem operacnim systemu? Jeste mne napadlo to zkusit na win10, nebo i win7. Zkusim udelat nejaky virtualni stroj.
Přes K2661, ale to nové AWAVE vypadá nadupané
Tak jsem vyzkousel nejnovejsi awave ve vin7 64bit, bohuzel stale export nefunguje. Nemyslim si ze bych delal neco spatne protoze ta konverze je vcelku primitivni zalezitost. Zkousel jsem ulozit do krz, tam se to alespon snazi, ale neni schopny natahnout samply, zkousel jsem i export do pc3, tam je to zcela mimo a PC4 to uplne odmita. Uprimne receno cekal jsem ze to bude lepsi.
Tak kamaradi, vsechno je jinak... Awave samply preklada a preklada je dobre. Potiz je v tom ze zvuky ktere jsem se snazil natahnout byly velke. Zdraham se to slovo pouzit protoze zvuk co ma 13MB na dnesni dobu zadny masakr neni. A ted prijde to nejlepsi. PC4 to importuje asi 5 minut plus minus, nikdy jsem to nenechal tak dlouho az nyni jsem si rikal jsi v zaruce tak se z toho treba po.er ... No a ona to po opravdu dlouhem case zvladla natahnout. Musim rict ze toto je teda opravdu tragicke a jsem z toho teda spis znechuceny.
Ále, zrovna na tohle si člověk zvykne. Když jsem nahrával do Forte třeba 1Gb piano, tak jsem si dal večeři, pustil film, otevřel flašku a uteklo to jako voda. Jo, takové hledání loop pointů, to je jiná káva...
No vidis. Ale 5min sa mi zda vela. Tahal som do PC4 1 GB piano a to bolo sakra vela. Ale 13MB musi spravit za 1min.nunu píše: ↑06 kvě 2023 16:57Tak kamaradi, vsechno je jinak... Awave samply preklada a preklada je dobre. Potiz je v tom ze zvuky ktere jsem se snazil natahnout byly velke. Zdraham se to slovo pouzit protoze zvuk co ma 13MB na dnesni dobu zadny masakr neni. A ted prijde to nejlepsi. PC4 to importuje asi 5 minut plus minus, nikdy jsem to nenechal tak dlouho az nyni jsem si rikal jsi v zaruce tak se z toho treba po.er ... No a ona to po opravdu dlouhem case zvladla natahnout. Musim rict ze toto je teda opravdu tragicke a jsem z toho teda spis znechuceny.
Jà některé zvuky natahoval v K2661 I několik hodin, takže to je pokrok, ne? Někdy si to musí něco i přeložit ….nunu píše: ↑06 kvě 2023 16:57Tak PC4 to importuje asi 5 minut plus minus, nikdy jsem to nenechal tak dlouho az nyni jsem si rikal jsi v zaruce tak se z toho treba po.er ... No a ona to po opravdu dlouhem case zvladla natahnout. Musim rict ze toto je teda opravdu tragicke a jsem z toho teda spis znechuceny.
Mohli by jste mi napsat jak mate vyresenou strukturu zvuku v PC4? A poradit jak docilim ukladani zvuku z USB na mnou zvolene konretni pozice?
Ja to mám takto:
4xxx - zvuky s čistým VAST
5xxx - zvuky so samplami
7xxx - zvuky z K2700
8xxx - pokusy
Keď loaduješ zvuky z USB, stlač Advanced. Potom daj LOAD a FILL. Hore na stránke sa ti zobrazí ID objektov a tam si zvolíš, kam to chceš uložiť.
4xxx - zvuky s čistým VAST
5xxx - zvuky so samplami
7xxx - zvuky z K2700
8xxx - pokusy
Keď loaduješ zvuky z USB, stlač Advanced. Potom daj LOAD a FILL. Hore na stránke sa ti zobrazí ID objektov a tam si zvolíš, kam to chceš uložiť.