Tak, soutěžní snímky už další být nemohou, tak by se mohli vytasit s těma klávesama. Mým favoritem jsou všechny CZ/Sk příspěvky, i když si myslím že vyhraje ta dojice s filmovými motivy ... jaké jsou Vaše tipy?
Naposledy upravil(a) Vla-sta dne 01 črc 2019 08:58, celkem upraveno 1 x.
Ja držim palce všetkým našim CZ/Sk príspevkom. Tá dvojica s filmovými motívmi bola super, o to pokoj, ale tí majú už 6 kurzweilov, načo by im bol dalši
Takže držim palce našim chalanom.
Všechny vás zdravím a dávám PALEC HORE všem, kteří nějaký klip do soutěže vytvořili. Každý mne něčím zaujal. Taky jsem měl v plánu něco vytvořit, ale letošní konec školního roku byl tak hektický, že jsem to nestihl. ale asi je to dobře, protože v porovnání s tím, co jsem od vás slyšel, by ten můj potencionální výtvor určitě neobstál Tak držím palce, ale obávám se, že nejžhavějším kandidátem bude těch 6 Kurzů najednou
Peťo, pre šál môžeš prísť hocikedy, nielen na jeseň, je odložený.
Inak s tými tipmi na víťazov, je to ťažkė, pre mňa tí gréci nie sú favoriti, hrajú pekne ale tak volajako dreveno. Majú taký sparťanský štýl a mali by mať aténsky... zaujīmavý je poliak s SP6 a ten Sljuka s artisom a pc161.
Dedko, skoda, ze si to sem nedal skor! ...
Trosku by sme Ta vyprovokovali k drobnym upravam a mohol si sa dostat vysoko... az na medaile !
Napr. - jazzovi bubenici su trochu hravejsi nez tvoj síkvencer. A ten lead v druhej polovici by som (ja osobne) este trochu vylepsil jemnym kvakadlom - tie zaciatky a konce fraz nech su trochu viac "talking".
Ocenujem kameru - scena fajn, uhol kamery top zo vsetkych zucastnenych "domacich" videi ... a dobre osvetlenie.
Tak jsem u Thomana, mají tu Forte a nad nim SP6. Ta mechanika u Forte je pohodlnější, přesnější, SP6 jde podle mě výrazně tíž i na light1 nastavení a hlavně v horní uvrati klapky trochu odskakuji, U Forte mi to přijde lépe uděláno, ale je taky skoro 3x drazší
Forte se mi líbilo, SP6 neeeee .Pry v Německu uz nějaké PC4 jsou, ale probíhají testy a čeká se na povolení Kurzweilu, aby se začali nabízet. Ale borec říkal ze to mechanika dobra tak pro děti, ze na to hrál přes masterkeybord a to je Ok. Ta mechanika je ale určitě lepší než u Rolanda FA-08, jenže nástroj se mi za dobu zkoušení 3xrestartoval, jen některé zvuky jsou shodné s Fortem, ale ten nástroj je zvukově jiný než Forte. Má zvukově úplně jiný charakter, efekty se mi zdáli být taky lacinější. Prostě SP6 není zvkově to co hledám.