"Nové" analogové syntezátory
- petermikuláš
- Vybavení
Re: "Nové" analogové syntezátory
Chlapi a na toto čo hovoríte?
Arturia Matrixbrute
vopred sa ospravedlňujem ak sa tu už o tom niekde pojednávalo
Arturia Matrixbrute
vopred sa ospravedlňujem ak sa tu už o tom niekde pojednávalo
behringeru regulerne jebe. http://www.electronicbeats.net/the-feed ... 808-clone/
Ufff...
ja vim ze co se dosazeni podobne zvukové kapability tyce, tak dnes budou urcite ekonomictejsi reseni, ale tohle na prvni pohled proste vypada ultra kool.. to bych...
..chtel..
to bude as pekne drahy , co?
ja vim ze co se dosazeni podobne zvukové kapability tyce, tak dnes budou urcite ekonomictejsi reseni, ale tohle na prvni pohled proste vypada ultra kool.. to bych...

to bude as pekne drahy , co?
cena je $899
Achjo.. one je to jeste za celkem dost fer cenu v pomeru ke kvalite ( jak vyrobni, tak zvukove )..
Ach jo.. to mam zase brouka v hlave.
No a treba si predstavte, ze mate na stole
minibrute 2 moogbabicku a jeji dceru..
Ach jo.. to mam zase brouka v hlave.
nooo,
moog pekne nalozil,
znie to supersky
moog pekne nalozil,
znie to supersky

Otazka nestoji ci je toto dobry synth. Samozrejme ze je.
Otazka stoji. Kedy to ULI okopiruje za tvrtinovu cenu s 99% rovnakym zvukom

Otazka stoji. Kedy to ULI okopiruje za tvrtinovu cenu s 99% rovnakym zvukom

ja se seknul na tomhle:
Tak tentokrat se ja ospravedlňuju za to, že jsem naivně naletěl na první ukázky, kde tento Prologue srovnávali s Minilogue a Monologue (což jsou provedením i zvukem spotřební hračky china produkce) - má s nimi společný snad jen základ architektury a displeje, ale co jsem se s Prologue mohl seznámit detailně a osobně, tak sděluji, že je to zvukově i provedením úplně jina - profesionální liga! Rozdíl cca jako mezi Kross/Krome a Kronos, zkrátka pevny profesionální zvuk bez toho dnes typického hnusného preemphasis nastavení filtru (Deepmind, Roland Boutique..), takže suchý, syrový “vintage” zvuk jde udělat snadno, stejně jako na DSI Prophetu. Desítky let jsem používal Korg Polysix a Poly 61 i donedávna na live eventech, Prologue je dokáže nahradit plus navíc ta sekce 3. OSC s možností importu libovolnych user wave průběhů, volně míchatelných s oběma analog VCO a dále zpracovatelné v analog filtru, a k tomu user memory, favorite, plus interní špičkové delay, reverb a modulace vč Smallstone nebo Ensémble z Polysixu.dendy píše: ↑19 led 2018 12:55Chlapci chlapci.. moment.. toto trosku meni situaciu.. ten korg to nieje len taky obycajny analog.. aha :
http://www.korg.com/us/products/synthesizers/prologue/
to je dost ppc .. cize ono je to hybrid a navyse customizovatelny ..
No přiznám se, už ho mam doma a nestačím se bavit, co na tom lze všechno nakroutit za vintage poly i mono synty a hybrid kombinace úplně nových ploch i lead zvuků, zvuk kvalita prvotřídní a je to profi provedení s polovyváženou klaviaturou a komplet MADE IN JAPAN

- ReaktoplazmAR
a co O-Coast páni ?? mate ho niekto ?? nejake dojmy z prvej ruky ?
@z-farkas - co hovoris na behringer - model d? pocuval / porovnaval si ho s vintage synthmi?
@lavender
trolling level 9000 

recenzia od petra valka:ReaktoplazmAR píše: ↑16 črc 2018 18:12a co O-Coast páni ?? mate ho niekto ?? nejake dojmy z prvej ruky ?
Ahoj lavender, zeptej se pls dendyho, vi vse lepe nez ja, ja dle neho jen troluju, prestoze behem poslednich 30 let jsem pouzival vlastni Korg Polysix, Poly61, Poly800 a z pocatku i vintage MS10, takze muj cerstve zakoupeny Korg Prologue jsem ciste subjektivne popsal prave ve srovnani k tem mym vintage. Mel jsem zakoupeny a cca mesic doma i Minilogue a testoval jsem podrobne Monologue. Nicmene dendy ma jine zkusenosti, zrejme ma doma jeste vice Polysixu a vintage Korgu i novych Prologue nez ja, takze pravdu ma urcite on, prece bys nedal na muj ciste subjektivni troling

Naposledy upravil(a) ZFarkas dne 19 črc 2018 10:47, celkem upraveno 2 x.
recenzia od petra valka: [/quote]
ježismáária po tejto "recenzii" by som za to nedal ani 5 euro