"Nové" analogové syntezátory

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Prvotsky

Re: "Nové" analogové syntezátory

Příspěvek od Prvotsky »

to je doufam legrace ta recenze.. to je silena kvalita :D

jestli se mi podari prodat starou yamahu EX5 ( zajemce se nasel ) , tak si koupim minibrute 2S.. :shock:

lavender

Příspěvek od lavender »

@z-farkas: nie, dendy si myslel ze trolujem ja, ale fakt netrolujem a som zvedavy co si o behr model d myslis.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

jj. petr valek je drak :)) ja mam rad jeho videa.. zrovna dnes som uz videl tri :palec+:

charonme

Příspěvek od charonme »

to je ucel ;) :D

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

lavender píše:
19 črc 2018 13:17
@z-farkas: nie, dendy si myslel ze trolujem ja, ale fakt netrolujem a som zvedavy co si o behr model d myslis.
Ale ber to jen jako muj velmi subjektivni troling prosim:
Myslim, ze nez vyhodit penize za jakykoliv Behringer nebo jinou hracku podobnych kvalit zvuku i provedeni, tak je daleko vyhodnejsi budto:
1. pro amatery a hobby/home vyuzit sw imitace treba na iPadu (i-mini)
2. pro muzikanty vzdy misto nakupovani zaplavy china odpadu odlozit penize a nevyhazovat je takto po mensich castkach zbytecne, ale pockat a pak si koupit normalni slusny stroj bez kompromisu (made in Japan, USA, Italy, Germany, Sweden apod) - vyplati se to nakonec velice, to mi ver :wink:

Me osobne nejvic vadi na tech modernich klonech z china standard polovodicu a IO takovy ten preemphasis filtru, i pri stazene rezonanci nedostanu ten typicky syty hutny tzc RAW tón co se z neho stavej chlupy jako u originalu (nepouzivam zamerne “vintage originalu”, protoze se delaji i dnes ze stejnych technologii jako ty vintage, a nejen Moogy)

dendy

Příspěvek od dendy »

ReaktoplazmAR píše:
19 črc 2018 14:42
jj. petr valek je drak :)) ja mam rad jeho videa.. zrovna dnes som uz videl tri :palec+:
aha pozrel som si dalsie a uz to zacinam chapat .. riadny recesista :D nieco ako nas Brano Jobus .. inak on tam hovori pospiatku ze ? nechce sa mi nahravat to audio a pustit to reverzne ale pride mi to ze to co hovori je normalmne cestina len odzadu ..

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

jj tie jeho dema su hlavne sranda.. prekrikuje vymyslenou recou spatnu vazbu z komba a pod. :) so synom sa na nom vzdy ujebavame :)) obcas ale dava celkom zaujimave zvukove experimenty - taky CZ Merzbow.. plus paradne kresli..
(vyjutub si napr "petr valek drone music".. nechcem tu linkovat ot)
Naposledy upravil(a) ReaktoplazmAR dne 20 črc 2018 14:58, celkem upraveno 1 x.

lavender

Příspěvek od lavender »

@z-farkas - ok, rozumiem co mi chces povedat, mna ale zaujma, ci si to pocul / porovnaval. dik

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

Lavender - naživo neporovnával a ani nemám v úmyslu, audio ukázky na netu mi stačily, že se to zvukovou kvalitou nijak neliší např od Roland Boutique, což je level, který mne neuspokojuje ani zvukem neinspiruje.. Jestli chceš opravdu dobrý zvuk za co nejnižsí cenu, radím Toraiz AS-1 modul (Prophet 6 mono) :wink:

c9000

Příspěvek od c9000 »

Já ti nevím, například podle tohoto videa je to na 99% stejný, filtry, oscilátory, celkově je to k nerozeznání od minimoogu.

Stardust
Vybavení

Příspěvek od Stardust »

Dnes je poslední den, kdy se distribuuje Lil' Erebus. Tak jsem neodolal. Už se na něj těším.

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

xxx
Naposledy upravil(a) ZFarkas dne 12 říj 2018 09:26, celkem upraveno 2 x.

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

Tak jsem si pořídil k polyfonnímu Prologue a modulům na basy a drums (Prophet 6 a Arturia Compact) i nový Moog Grandmother, jo pane konečně stejně sytý drtič bránice a ježič chlupů jako vintage Moogy, nic společného s jalovým a tenkým zvukem řad Sub a Phatty :idea:

Čerstvé přírůstky v mém studiu:
AB1D3198-8CED-4E3A-B721-5035F9EDF688.jpeg

lavender

Příspěvek od lavender »

@zfarkas - mas tam toho celkom dost nalozeneho. ten moog chces ako patchovat, ked mas nad tym ostatne nastroje? asi by ma to znervoznovalo mat to hentak ulozene...

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

presne k tomu jsem dosel - uz je to prehazene, Moog uplne nahore pod nim police s moduly a dole dvoje polyfonní klapky :mrgreen:
Na kšefty si beru SV1 + XP30 + zcela nahoře nějaký synt na leady ale ted uz mi bude uplne jedno jestli Prologue nebo Grandmother - každý je úplně jiný zvukově, ale oba maji charisma a expresivitu hodnou soloveho partu, stejne jako treba zivej saxik nebo jinej akustickej nastroj :palec+:

Odpovědět