Vlasta nic v zlom ale zavri oci a potom napis co je ucinkane. Sam budes prekvapeny.
& Treba pocuvat - nie pozerat.
MDudas neboj on dojde nato sam. Ja som ani neveril ze to co som pocuval bola naozaj PC4.
P.S - daj potom vediet ako to dopadlo.
No asi tak, asi se Vám to nebude líbit ale podle mě Fantom je podle mě hodně věrný předloze křídel. Kurzweil zní dobře, ale zní jako Kurzweil a to není přeci hanba a hlavně já nemám 100 litrů na Fantoma....
Mám jen takový dotaz (zcela neironický). K čemu je taková mašina dobrá? Lidi co dělaj elektroniku si vystačí se softem nebo klasyckýma synťákama. Na hraní v kapele zase stačí něco funkčně jednoduchého s dobrým zvukem (třebas Nord). Po pravdě, kdybych náhodou dostal Fantoma, tak ho hned prodám. Vůbec nevím, co s tím. Využil bych ho v podstatě jako rompler (jako Integra) a to je trochu škoda.
Mám jen takový dotaz (zcela neironický). K čemu je taková mašina dobrá? Lidi co dělaj elektroniku si vystačí se softem nebo klasyckýma synťákama. Na hraní v kapele zase stačí něco funkčně jednoduchého s dobrým zvukem (třebas Nord). Po pravdě, kdybych náhodou dostal Fantoma, tak ho hned prodám. Vůbec nevím, co s tím. Využil bych ho v podstatě jako rompler (jako Integra) a to je trochu škoda.
No takéto nástroje sú hlavne pre ľudí, ktorí vytváraju muziku hlavne sami, napr. tvorcovia filmovej hudby, scénickej hudby (divadlá), muzikály, hudbu do reklám, televíznych programov a podobne. Rovnako aj v prípadoch ludí čo skladajú hudbu v zmysle, že on to vytvorí, nahrá a následne prerozdelí jednotlivé party členom kapely. Aj to sa robí.
Hodně lidí nemá u softu invenci. Hlavně než nastartuješ PC inspirace je mnohdy fuč. Osobně mě nejlepší věci napadly na těch nejhloupějších místech, třeba sprcha, WC, na horách, v hospodě a tak....než se vrátím je to fuč....
No Fantom taky neni zapnout a hrát Musí se přinejmenším zapnut zesilovač a bedny. Na "zahraní" taky člověk nepotřebuje zrovna Fantoma, respektive při tom využije asi promile jeho možností. Spíš chápu, když je skladatel zvyklý na HW a chce nejnovější zvuky.
Je to pre klavesakov, ktori hraju hodne popovych veci live, aranzuju, nahravaju v studiach atd. Postavia kludne aj dve tieto masiny na seba, nastavia si syntaky, piana, e-piana, hammondy a este to prepoja s externymi zvukmi alebo sekvenciami - napr. s Mainstage. Synchronizuju to s bicimi atd atd... proste vyuzivaju nielen zvuk, ale aj konektivitu, samplovanie a dalsie moznosti nastroja... zbytocne to urcite neni
Hodně lidí nemá u softu invenci. Hlavně než nastartuješ PC inspirace je mnohdy fuč. Osobně mě nejlepší věci napadly na těch nejhloupějších místech, třeba sprcha, WC, na horách, v hospodě a tak....než se vrátím je to fuč....
Vlasto skus si to nahrat na mobil ked si v horach, aspon melodiu - urcite si spomenies )