Nový Roland FANTOM

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Vla-sta
Příspěvky: 336
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Nový Roland FANTOM

Příspěvek od Vla-sta » 11 říj 2019 07:56

" Vlasto skus si to nahrat na mobil ked si v horach, aspon melodiu - urcite si spomenies :))" - já mám kvůli cestování bohužel I-Phone, který používám hlavně jen na telefonování a budu se muset poohlédnout po nějaké rozumné apce, zatím tam nic nemám. Do téhle doby jsem takto ještě neuvažoval..., PC4 s baterkama na záda to ale asi nebude... :mrgreen:

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 307
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Nový Roland FANTOM

Příspěvek od Benqo » 12 říj 2019 00:26

Vlasto, vdaka tvojmu poslednemu prispevku sa prave Steve Jobs obratil v hrobe...

Vla-sta
Příspěvky: 336
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Nový Roland FANTOM

Příspěvek od Vla-sta » 12 říj 2019 02:56

Klidně si může dat i rotaci, protože díky jejich ochraně autorských práv je ten přístroj dobrej jen na telefonování. Cokoliv chceš tak jen platíš s vyjímkou pár profi věcí....

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 307
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Nový Roland FANTOM

Příspěvek od Benqo » 12 říj 2019 09:26

Ved ale nahravanie zvuku na mobil je samozrejmostou. Na to mas zabudovanu appku, naco stahovat nejake speci appky?

PMC
Příspěvky: 134
Registrován: 28 bře 2017 18:03

Re: Nový Roland FANTOM

Příspěvek od PMC » 12 říj 2019 15:40

Vla-sta píše:
10 říj 2019 13:09
Hodně lidí nemá u softu invenci. Hlavně než nastartuješ PC inspirace je mnohdy fuč. Osobně mě nejlepší věci napadly na těch nejhloupějších místech, třeba sprcha, WC, na horách, v hospodě a tak....než se vrátím je to fuč....
Tak takový Kronos startuje asi dvě minuty, PC nastartuje rychlejá i ze stavu za studena, natož z uspaneho stavu.

PMC
Příspěvky: 134
Registrován: 28 bře 2017 18:03

Re: Nový Roland FANTOM

Příspěvek od PMC » 12 říj 2019 15:44

Stardust píše:
10 říj 2019 22:40
No Fantom taky neni zapnout a hrát :-) Musí se přinejmenším zapnut zesilovač a bedny. Na "zahraní" taky člověk nepotřebuje zrovna Fantoma, respektive při tom využije asi promile jeho možností. Spíš chápu, když je skladatel zvyklý na HW a chce nejnovější zvuky.
Ja mam u nastroje aktivní bedny KRK, ty se uspávají a pak se sami probudí, když na vstup dostanou signál.

Uživatelský avatar
dedko
Příspěvky: 863
Registrován: 14 říj 2009 18:55
Vybavení

Re: Nový Roland FANTOM

Příspěvek od dedko » včera, 21:03

Bol som ce víkend na synthfeste, bola tam aj nejaká prezentácia korgu a rolandu, tak som chvíľu skúšal fantom 7. Veľmi dobrá klaviatúra, dokonca aj na hranie klavíra. Na epiana tiež.

Odpovědět