A uplne smrtiaca kombinacia je dark energy + microbrute .. mal som to tu teraz tyzden doma a VAZNE uvazujem vymenit minibruta za microbruta ..Amorph píše:dendy: jo zase zacinam mit pocit, ze dark energy by mi mel pristat na stole:)
lebo toto :
A uplne smrtiaca kombinacia je dark energy + microbrute .. mal som to tu teraz tyzden doma a VAZNE uvazujem vymenit minibruta za microbruta ..Amorph píše:dendy: jo zase zacinam mit pocit, ze dark energy by mi mel pristat na stole:)
dendy, prosím ?a to je na ?om robené táto tvoja ukážka na hw ?i softe, resp. na akom?dendy píše:mno, su sycaky ktore nahradis a su take ktore nenahradism4x píše:PS: ?ím bys dendy nahradil v sw domén? svého Pulse 2, jehož zvuk roluje ponožky?))))
pre mna tento zvuk naprosto nenahraditelny (a to este 2/3 zvukov je cistol filter v samoscilacii s uplne vypnutym oscilatorom)
hubert píše:Korgu sa tie simulacie celkom daria, ja som celkom spokojny aj s Legacy. Samozrejme nie som odbornik na pocitanie harmonickych ktore to obsahuje alebo nie...na to su tu ini. Pre mna je dolozite ze som so zvukom co z toho lezie spokojny a nevidim dovod vlastnit v hw forme Wavestation, M1, ale ani MS20 a Polysix...
biscuit píše:vzdyt to tam mas napsane - dark energy
dendy: ja jsem si tech patch vst/vyst vubec nevsimnul
Dreamgate píše:hubert píše:Korgu sa tie simulacie celkom daria, ja som celkom spokojny aj s Legacy. Samozrejme nie som odbornik na pocitanie harmonickych ktore to obsahuje alebo nie...na to su tu ini. Pre mna je dolozite ze som so zvukom co z toho lezie spokojny a nevidim dovod vlastnit v hw forme Wavestation, M1, ale ani MS20 a Polysix...
Shodou okolností jsem si Legacy M1 koupil minulý týden po extra dlouhých letech váhání. Nakonec z ní mám neskutečnou radost! Zvuk mě fakt dostal a jako bonus x zvuků, které jsem slýchával v devadesátkách nejen v taneční hudbě, ale i ve filmu a které se mi vždycky líbili. V podstatě ze všech možných zvuků a bank, který jsem "nutně potřeboval" mi M1, udělala největší radost. Nikdy jsem reálnou M1 neměl, ale legacy díky všem obsaženým kartám se zvuky a ceně je fakt super!
tutok som to detailne rozpisalxdudy píše:pokud bys měl chuť se podělit jak na Pulse děláš kopák byl bych rád, ale pokud na to nemáš chuť nic se neděje