pekne dema Dedko / peteness !
Porovnání zvuku synťáků
Re: Porovnání zvuku synťáků
nie som klavesak a hovno sa v tom vyznam, ale Rolandie analogy ma vzdy bavili. aj mam JX8P, sice nie je moc popularny a vobec neviem hrat, ale radost mi robi 
Nemam nic take co by stalo za verejny tweakdedko píše:tomy, však nakrúť nejaké glitche aj ty...
mna by nahodou zaujimalo ake su moznosti toho vstavaneho syntaku co je v abletone.. tak pokrut daco na tom 
btw nemas ty nahodou juno106 ?? ked uz sa tu predvadzaju stare krabice od rolandu plne svabov a pavukov
btw nemas ty nahodou juno106 ?? ked uz sa tu predvadzaju stare krabice od rolandu plne svabov a pavukov
106 uz nemam
Operator (built in) syntak .. hm, nie je nicim extra. A krutit to, by bolo asi mimo 
jeste by sem zapadly videa ze srazu, jsou uz 7 let stary, ale hodnotny
- ReaktoplazmAR
Tomy: imho nemuselo byt až tak odveci, vždy som uvažoval nad tým že by som ho rád porovnal s hw FM syntákmi ?o mám pri "rovnakých" nadstaveniach..
ja dám zatial PreenFM2 demá:
ja dám zatial PreenFM2 demá:
@dendy: komplet vsetky melodicke linky v rmxe pre teba okrem jednej su z vstavaneho analog synthu v abletone 
lavender: wooow, pecka.. tak potom.. to hra ako vino
takmer vsetky zvuky vremixpacku su z pulse2 
Peteness: špica..

Škoda že vtedy som bol ešte vecí neznalý, to musela byť bombová akcia
Škoda že vtedy som bol ešte vecí neznalý, to musela byť bombová akcia
to bola pecka akcia, potvrdzujem.. neivem ci to sa este niekedy v takomto rozsahu zopakuje ..
..ste sa na to vysrali, chalani 
Moje starší demíčko Andromedy A6. Já myslim, že filtry (dobrý filtry) na HW se zatím na SW nepodařilo.
A co se týče toho porovnání MS20mini a SW na iPadu (na začátku tématu), tak to co tam jede za zvuk je podle mě trochu irelevantní neboť to vůbec nic neříká o obálkách, dynamice a průběhu filtrů, který má MS20 dva a především HP filtr je dost nelineární a brutální a to se na SW snad ani nedá nasimulovat protože to je prostě vlastnost součástek a jejich "chyb".
Moje MS20 mini demo
A co se týče toho porovnání MS20mini a SW na iPadu (na začátku tématu), tak to co tam jede za zvuk je podle mě trochu irelevantní neboť to vůbec nic neříká o obálkách, dynamice a průběhu filtrů, který má MS20 dva a především HP filtr je dost nelineární a brutální a to se na SW snad ani nedá nasimulovat protože to je prostě vlastnost součástek a jejich "chyb".
Moje MS20 mini demo