az sa mi zda byt malo ze ten motif ma tych plugin kariet 3x na tie moznosti a na to mnozstvo plugin kariet ktore su...
... kamos si nejakyho MOTIFa koupil v rackovy verzi ... a do tydne byl k mani na eBay ... proste nas to nejak nenadchlo. Pro ten nas ucel to bylo takovy nejaky hluchy ...pavlii píše:Zajímalo by mě, jak se na to tváříte vy, kdo jste si na něj zkoušeli hrát nebo kdo to má doma. Nesháním aktuálně žádný HW synth, ale tenhle se mi líbí, tak zkouším sehnat nějaké "user info"Díkes!
P.
EXCOM píše:to znamena ze sa nedaju trebars tie 3AN karty ak by tam boli mixovat medzi sebou? trebars ako preset?PLG karty maju jednu nevyhodu - nedokyzu vyuzit synth engine host nastroja, takze su svojim sposobom oddelenymi samostatnymi jednotkami s vlastnym editacnym aparatom a FX
Uznavam, ze som na zaciatku tohto threadu vyjadril nazor, ktory sa tykal "stareho" Motifu (s ktorym mam ale viac, ako letme skusenosti, vybehol na svet ked som prisiel do Music Planet) a naozaj som nevedel, ze medzi nim a ES je taky rozdiel...Poshook píše:To Dano) mam dojem, ze ty mas letme skusenosti len so starym Motif-om, takze nie je moc na mieste, ze tu pises o sklamaniach z niecoho, na co si mozno v zivote nesiahol...
myslel som to tak, ze majitelia co tento nastroj vlastnili, sa ho snazili zbavit... sakra ved keby sme sa uz aj tvarili, ze to v multi rezime nehlce co sa da, tak okrem toho to robilo uplne divosiny, ako napriklad "dychanie" a pod...EXCOM píše:dano> EX5 sa hromadne predavala?