- prý 4-OP .... no proč ne (i když nechápu při současných možnostech proč ne víc), ale bude to FM se sinusy nebo to co bylo v DX11/TX81z s různými vlnami?
- 32 pamětí - dost divné, ale jak se zdá tak ten zbytek řady je úplně bez pamětí ...
- celkem zvláštní je ten data entry vlevo od displeje to by mohlo být celkem zajímavé, ale osobně tyhle dotykové nesmysly nemám rád ... 4 knoby by byly fajn
- obrázek toho algoritmu na displeji mi není povědomý ...
- ten překlad z korejštiny je podivný, takže netuším co to je "continuous feedback to the operator variable enables a wide range of sound production" ... každopádně nějká změna ve feedbacku oproti starým DX by nebyla marná
- tohle je vyloženě divné ... hlavně ty chybějící paměti ... to se nebude líbit těm sjížděčům presetů, omluvit to jde u analog věcí jako Odyssey/MS20 ... ale u VAčka ??? ...
- ovládání dost omezené navíc
- tak jako proč ne EP, ale proč s tou pitomou klávesnicí ???
- dtto viz výše
Celkově - pokud to míní jako řadu hraček, jejichž cena bude kolem 100€, tak asi se to dá pochopit. Jinak si úplně neumím vysvětlit ty miniklávesky, žádná modulační kolečka, titěrné reproduktorky, žádné paměti u VA synthu atd. ... tak teď snad už jenom počkat do těch 22:00 a v koutku duše doufat, že to je celé záměrný fór jak přilákat pomocí negativní reklamy pitomce jako jsem já ... a pak tam bude stát nová DX7 a na moderní technologii remake CS80 ...