Tiez si myslim, 99% casu mi ukazuje logic vytazenie CPU tak na 30% a disk takmer nic. Viem ze tych nastrojov je vela, ale bud to ma byt vytazene v priemere napr. na 80% a poviem ok, nestihami mi stroj, ale v mojom pripade to vyzera ze PC stiha len sem tam ma nejaky problem.
Dendy uz som pisal: OS monitor - CPU pri programe logic pise 50%, dole kde je sumar je systemove vytazenie 5% a uzivatelske 15% tak neviem coho sa mam viac drzat

Ked mi vyskoci hlaska CPU meter v logic vyskoci na maximum (na 2-3 sekundy), CPU na OS monitore stale bezi s hodnotami ako som pisal, ziadne vytazenie na max. Monitor na OS sa zvysi len pri otvarani projektu, potom uz ok.
Ale ako som uz raz pisal, ono sa to rozbeha a ide to potom lepsie, avsak v sobotu mi pocas editacie regionov 2x padol logic uplne a v nedelu mi padol ked som robil nieco v battery. To battery este pochopim (nehovorim ze bol nadobudnuty tak ako by sa malo

ale tie dva padnutia predtym nie su ok. Jednoducho je uz toho dost.
Buffer uz mam na maxime. A dalsia vec, cez Cubase som mal buffer asi na 128 a slo to celkom ok, tak nerozumiem preco by nemalo v logic.