IMac a Logic X nestiha

Vše o sekvenceru Apple Logic
Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3086
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: IMac a Logic X nestiha

Příspěvek od hombrefeo » 29 črc 2015 12:17

ja by som tomu, co ukazuje ten system monitor, moc velku vahu nedaval. mne to niekedy ukazuje u euphonix control aj 120% a pritom vsetko slape deputamadre

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: IMac a Logic X nestiha

Příspěvek od Pytkin » 29 črc 2015 22:28

system monitor moc nepouzivam .. ale neukazuje to v percentach vytazenie jedneho jadra ? preto dva procesy maju kazdy po 80% a este stale ostava daco volne ..

marion
Příspěvky: 82
Registrován: 23 lis 2014 21:25

Re: IMac a Logic X nestiha

Příspěvek od marion » 29 črc 2015 23:08

Tiez mi to dava zmysel len tak ze to ukazuje vytazenie jedneho jadra. Cital som o tom castom vyskakovani hlasky system overload na zahranicnych strankach a zda sa ze je to bug logicu, resp. tomu pridal aj novy OS Yosemite.
Zaujimave ze som Cubase a Win opustil a presiel na OS a Logic prave koli rychlosti a stabilite a ta sa zatial nekona. Dufam ze to len potrebuje vyladit a z dlhodobeho hladiska to bolo spravne rozhodnutie.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: IMac a Logic X nestiha

Příspěvek od dendy » 30 črc 2015 09:31

system overload hlasku mozes vypnut .. ak su to len nahodne spiscky a potom sa to zase znormalizuje mohlo by ti to pomoct .. nestopne sa ti playback pravdepodobne ti to len pukne a hra dalej.. vid na 1 alebo 2 strane tohto threadu som ti pisal kde to vypnut
marion píše:Zaujimave ze som Cubase a Win opustil a presiel na OS a Logic prave koli rychlosti a stabilite a ta sa zatial nekona. Dufam ze to len potrebuje vyladit a z dlhodobeho hladiska to bolo spravne rozhodnutie.
obavam sa ze tie casy ked OSX stailitou a rychlostou mal navrch pred Windows pomaly a isto koncia .. odkedy neni Jobsa, zamestnanci sa nemusia bat o holy zivot takze svoju robotu flakaju cim dalej tym viac :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: IMac a Logic X nestiha

Příspěvek od TOM-Thak » 30 črc 2015 09:55

Mel sem uplne stejny pocit - presel sem na mac a na logic a zjistil sem, ze to nemaka jak ma a je to pomalejsi nez moje i5 s 8giga ram a pritom mam sixcore xenon a 24gb ram a SSD. No ale co se nestalo - kdyz jsem z yosemmite zformatoval zpet na mavericks a zacal vyuzivat vse original a v 64bitech, tak to zaclo makat docela normalne.. pravda jeste jsem zvysil buffer na 128 a presel na Ableton, ale uz mam minimum sudden padu aplikace i cubase 6.5 a docela to jde. Plug iny pouzivam Zeta2, Spire, Sylenth s 32live bridge, ANA, LFO tools, NI Komplete 10, Play VST od EWQL, Virus Control, Waves, Vengeance a nativni ableton / steinberg a musim rict, ze ted fakt pohoda. Vubec sem neresil nejaky vypinani internetu s spotlight a projekt se 40ti stopama treba 20vsti a nespocet vst efektu a pohodicka.
Ale s logicem ne... s tim se to proste nekamaradi.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: IMac a Logic X nestiha

Příspěvek od dendy » 30 črc 2015 10:03

mozno je taky posraty len LPX .. viem ze Pavel Vantuch fici stale na Logic 9 a nestazuje si .. aj ked on tusim ma stale Snow Leoparda :))

uplne seriozne rozmyslam o rollbacku tiez, dokonca zvazujem ani nie ze maverics ale rovno mountain lion lebo to bol asi posledny OSX s ktorym som bol vazne bezvyhrady spokojny ...

marion
Příspěvky: 82
Registrován: 23 lis 2014 21:25

Re: IMac a Logic X nestiha

Příspěvek od marion » 30 črc 2015 12:13

No mna na Logic nahovaralo aj to ze snad 90% mojich hudobnych vzorov pouziva prave logic: atb, paul van dyke, dash berlin, andy moor, michael cretu (enigma), jens gad, roger shah ... To vyskakovanie okna som samozrejme vypol, ono uz nevyskakovalo posledne dni aj ked bolo zapnute. Tam je to zda sa zatial vyriesene. Nerobil som vsak teraz tak dlho tak este uvdim. Skor ma vytocilo to padnutie logicu uplne .. to dufam ze bola nahoda ktora sa uz nestane :-) Zatial som s Logicom (okrem tych bugov) spokojny a na 27 iMacu s tym rozlisenim sa pracuje skvele, vidim tam tolko veci a mam nad vsetkym neskutocny prehlad. Toto vyrazne urychlilo pracu.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: IMac a Logic X nestiha

Příspěvek od dendy » 30 črc 2015 12:35

27" monitor sa tiez chystam zakupit :) tak dobre pocut ze sa stym super robi..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: IMac a Logic X nestiha

Příspěvek od Pytkin » 30 črc 2015 19:52

ja moc v logicu nerobim .. ale nuendo mi chodi v yosemite celkom OK .. pre mna je OSX stale pouzitelny .. a windows stale menej pouzitelny .. nehovorim o stabilite , padoch a vykone .. ale proste windows sa vydal smerom , ktory moja hlava uz neni ochotna akceptovat .. uvidime windows 10 .. ale obavam sa ze vsetko zle ostane len pridaju este horsie veci ..

Odpovědět