Kvalitní (lampový) univerzální přezesilovač (DI-Box)

Mikrofony a předzesilovače
Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3942
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova »

Slysel jsem nezprocesovane nahravky ze srovnavaciho testu.

Nesouhlasis snad s necim, co jsem napsal?

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Příspěvek od PiKey »

macceba píše:Nazdárek, tak jsem objevil jednu úúúplně maličkou francouzskou firmičku co děla docela zajímavé věcičky. Tedy alespoň je celkem fajn její neotřelý přístup k věci a není to jen 156-tý klon neva atd.

http://www.alternatesoundings.fr/index.html
Macceba, zaujimave! Zistil si v medzicase o tej znacke nieco nove?

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Příspěvek od PiKey »

jardatop píše:A jeste mam dotaz? Mate nekdo M-Audio FW1814? Myslite, ze ty 2 preampy, co to ma jsou lepsi nez preampy v Soundcraft Spirit FX8 (popr.SX) ? Pres co radsi nahravat?
Jsou ty z 1814ky srovnatelny s Audio Buddy nebo spis DMP3? (vsechno od M-Audia) Diky.
Neviem co presne sa chystas nahravat a kde to ma vo vysledku skoncit, dotycny Soundcraft nepoznam, ale preampy M-audio FW 18/14 su v ramci tejto kategorie uplne v pohode.

designer
Příspěvky: 100
Registrován: 21 dub 2007 19:50

Příspěvek od designer »

a tato horuca novinka: TLAudio Ebony A1 ?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

Ctirad píše:To jsou hodně odvážná tvrzení, když jsi neměl ani mic100 ani dmp3.
z vtb nedostanes cisty zvuk, z mic 100 ano... v tomto zmysle lepsi je

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters »

kexik píše:
Ctirad píše:To jsou hodně odvážná tvrzení, když jsi neměl ani mic100 ani dmp3.
z vtb nedostanes cisty zvuk, z mic 100 ano... v tomto zmysle lepsi je
Kurnik prestavam tu verit...Z MIC100 dostanes cisty zvuk a z VTB ne? Dyt prave VTB muzes natocit ciste na tranzistor nebo si lampu pridat... Dneska jsem k memu VTB-1 koupil MIC200, a okamzite ho inzeruju, nechapu jak KDOKOLIV z vas mohl nekdy rict ze je to stejne, nebo dokonce lepsi nez VTB1 od SP, dyt je to napobliti, a to s jakymkoli presetem a jakymmkoli stelym nahravani, zkousel sem kecat uplne to same, stejne nastavene gainy a vsecko, neo studio project VTB1 je skvely, super, kdyz se da lampa na max nebo skoro namax, krasa, ale ten posranej behringer je hrozny v jakekoliv pozici, opravdu sem tomu neveril, kulim oci, ale bohuzel, je to totalni zdorb ....
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters »

No koupil jsem jeste DMP3 , tento tyden by mel prijit tak napisu nejake srovnani mozn s ukazkama tech 3 low end preampu
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Cyril
Příspěvky: 5726
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

pc.masters: hmm, me prijde mic100 v pohode... co ti na nem vadi? Nemas nakou posranou lampu? :) samozrejme nesmis dat gain na max, to je pak hruza...

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters »

ne je to posluchatelne, ale proste oproti SP VTB1 je to neporovnatelnne, jak ma byt gain atd vim, heh :) Oproti SP je to ale sracka na bote....fakt.srovnaval jsem to primo.,...stejne gainy a vsecko....
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Cyril
Příspěvky: 5726
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

pc.masters: porad jsem se nedozvedel, co konkretne ti na jeho zvuku vadi tak, ze se ti chce zvracet :)

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters »

je takovy nehezky, pripada mi takovy jako by nizsi samplovaci frekvence oproti vtb, taky mi prijde vice sumovy a zvuk stredovy bez spodku nepekny. Nevim jestli to neni tim ze mam ve vtb tu lampu thug sol nebo jak se jmenuje (v gesu za 400) treba to dela dost.. (mam ji i v HATU) a zvuk se mi libi tak ze vic uz nechci :)
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

mic100 je mic100 a mic200 je mic200

rastis
Příspěvky: 3005
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis »

dobra poznamka, onehda som si chcel kupit mic 100 a nukali mi mic 200, vraj to iste. ale bol tam nejaky prepinac s akymisi presetmi ci cim a nijaka poloha, ktora by to vypinala. v obchode mi ani moc nevedeli odpovedat, ze podla coho sa tam co kedy v tom prepinani nastavuje. tak som to nekupil.

mic 100 je uplne v poho, robi co ma a nijak neuraza.

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk »

pc.masters: A co teda treba v tom MIC200 vymenit lampu?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters »

nekdo, tusim nunu?nebo nekdo kdo jebe tez do elektriky rikal ze mic 200 pri neutral presetu je 100% to same co mic 100, pry te iste streva.
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Odpovědět