mohol si inak nechat rovno wav ved 20sec. to by malo tak 4 mega orientačne nie?.
A ako som porovnaval aj na tej stranke gde su modifikacie tak tie mody nemaju na majky s nimi porovnavane a este tam pocut vela šumu u oktav. (vokaly hlavne) k tym vokalom ukazkovym mam otazku to bolo nahravane v absolutne odhlucnenej miestnosti od reflexii? je to uplne konkretne a ciste ako keby to uz aj zmastrovane bolo alebo to robi ten predzosilovač? v tom nemam jasno ale v zivote sa mi tak nic nhrat nepodarilo
Co sa tyka ukazky tvojej tak som to porovnaval aj stou mojou starou a viem ze hlas mame rozdielny aj podmienky, ale chcle som pocut rozdiel v predzosilovacoch ale ani to som nejako nepobadal ze by mi znel nejako aby mi stalo zan dat tolko kolko stoji.
V kazdom pripade oktavu som neodpisal a planujem kupit novu. A možno už rovno aj tu modnutu aj z elektronikou ale chcelo by to ešte ukažky z for ale teraz sa mi uz nechce hladat.
Ak by si nieco nasiel FOVA postni linky prosimta.
chystam sa teraz hlavne aj tak na CMV-563 z M-7 kapslou ktore tu ma miestny senior 3 kusy ako nove ako sa mi priznal a nevyuziva ich. Coskoro bude jeden doma.