Smim se zeptat co konkretne pouzivas za program?Brooklyn / juanita juarez píše:kermitak: rozhodne. (konkretne autotune ne, ten program mi moc nesedi.)
A programy tipu auto tune se aplikuji az po nahrani nebo se to pouziva real-time?
Smim se zeptat co konkretne pouzivas za program?Brooklyn / juanita juarez píše:kermitak: rozhodne. (konkretne autotune ne, ten program mi moc nesedi.)
no, realtimove destruktivne urcite ne; jestli nejakej zpevak ma rad s verbem do sluchatkovyho submixu i autotune, nevim. asi to dobre zmate mozek a muze to produkovat zajimavy vedlejsi efekty, ale na prirozenej zpev bych se tomu rozhodne vyhnul. takze az potom (kdyz uz tedy vubec :]).pc.masters píše:Smim se zeptat co konkretne pouzivas za program?Brooklyn / juanita juarez píše:kermitak: rozhodne. (konkretne autotune ne, ten program mi moc nesedi.)
A programy tipu auto tune se aplikuji az po nahrani nebo se to pouziva real-time?
Podle mě jen cenou. Nevím o ŽÁDNÉ srovnatelné konkurenci za stejnou cenu.fova píše:...je znat, ze je to prece jen entry level mikrofon..
Kdyz to vezmu obecne, tak ted me nenapada zadny mikrofon, ktery za stejnou cenu hraje stejne dobre jako ta Oktava (krome toho paskace). I nadale tedy povazuji MK319 za hodne dobry mikrak.Tudy píše:Podle mě jen cenou. Nevím o ŽÁDNÉ srovnatelné konkurenci za stejnou cenu.fova píše:...je znat, ze je to prece jen entry level mikrofon..
čisté vokály už teď točím výhradně na MK-105, ale na řev pořád raději sáhnu po MK-319, protože prostě má KOULE
Krom toho s ní chci snímat kytarovou bednu, kde se podle mě ukáže síla středů MK-319