Najdi si diskuzi o bass distortionech, tam se SansAmp resil, pac slouzi i pro tyto ucely... Nakonec jsem se rozhodl pro nej, mam tedy s nim primou zkusenost, pac jsem majitelem te programovatelne verze... Ale bohuzel ti nemohu podat s rovnani s tim Peave, pac ho neznam. Posledni dobou doma testuju SansAmp oproti Ampeg SVX softu a jak se tu v jinych diskuzich resilo nahravani basy pres dibox a take kvalita Amplitube 2, rikal jsem si, ze bych rad zalozil nakou diskuzi s ukazkama nahranych patrtu basy pres ruzny udelatka, jako Line 6 basspodXT, diboxy, IK multimedia Ampeg, mikrofonem z dobryho apara atd... Az najdu cas, urcite to udelam a naky ukazky sem hodim...
Jinak k SansAmpu: je to ciste analogova signalni cesta (proto jsem se pro nej rozhod namisto Line 6, pac nezastarava a ma lepsi odezvu na dynamiku). Digitalni je pouze ukladani tech 3 presetu, ktery clovek muze prepinat noznimi spinaci. Moznosti nastaveni je mene, ale zvuk je skvelej. Jinak kazde drobne pohnuti potaku dela ohromne zmeny ve zvuku, takze bacha, zas tak malo nastaveni to nema, daj se na tom delat nejruznejsi psi kusy. Slouzi to jako dibox na zivem hrani (nemusis tahat aparo, nevadi-li ti hra pres univerzalni odposlech, mas vsude ten svuj zvuk, zvukari te budou milovat

, jako preamp doma do kompu, kdyz nemuzes tavit aparo (nahravam pres nej vse, libi se mi vic nez vsechny dostupne software simulace apar, navic at na nem nakroutis, co chces hraje to, u softu udelas taky dobry zvuky, A NE ZE NE, ale jenom v nekterejch nastavenich...), jako simulace lampoveho distortionu, a jako ulozeni 3 presetu nastaveni apara, ktere muzes nohou prepinat behem hrani...
Je to dobre promyslena masina, co se tyce zvuku i ovladani a fakt jsem si ji oblibil. Vice uz ti reknou jen ukazky, tak mej trpelivost, casem ti je hodim