Digimix 32in analog + ADAT

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

Re: Digimix 32in analog + ADAT

Příspěvek od fugamortis » 08 úno 2011 19:22

Ja trochu pomalsie chapem tak sorry )) Chapem to spravne teda ze cez jednu ADAT linku je mozne poslat iba 8 kanalov ? pretoze mam zvukovku s 1xI/O - adat (RME FIREFACE 400)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Digimix 32in analog + ADAT

Příspěvek od Pytkin » 08 úno 2011 19:38

to je v pohode :)

Obrázek

cize mas tam jeden port , cize prenesies 8 kanalov digitalne .. 01v96 ma 4 OMNI vystupy analogove .. tie zapojis do LINE IN 5-6-7-8 vzadu na FF400 .. to mas dalsie 4 kanaly ..

Obrázek

yamaha ma este spdif coaxialny (cinch) , to mozes prepojit tiez s FF a mas dalsie 2 kanaly ..

Ak by bolo moc treba , da sa pouzit este ten analogovy Stereo out , dopredu do 3-4 INSTRUMENT./LINE ..

tak by si dostal 16 kanalov z Yamahy do Pocitaca .. Viac ani nema zmysel , lebo yamaha ma bez rozsirovacej karty len 16 vstupov (12mic/line, 4 line) ..

fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

Re: Digimix 32in analog + ADAT

Příspěvek od fugamortis » 08 úno 2011 20:14

Hej parada myslim ze by s tym nemal byt problem, vdaka ti za osvietenie. Boh ta zehnaj ))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Digimix 32in analog + ADAT

Příspěvek od Pytkin » 08 úno 2011 21:34

fugamortis : samozrejme cast ide digitalne .. cast ide analogovo .. osobne by som sa na to vysral .. proste pripojis ten pult a si schopny s tym dostat 16 kanalov dnu .. samozrejme optimalnejsie by bolo vymenit zvukovku s viac adat portami (aspon 2) , a kupit ADAT kartu aj do pultu .. Ale pride mi to zbytocna investicia ..

fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

Re: Digimix 32in analog + ADAT

Příspěvek od fugamortis » 09 úno 2011 11:41

Na co by si sa vysral ale ? na to rozsirenie na 2x ADAT alebo na cely tento set-up ? ))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Digimix 32in analog + ADAT

Příspěvek od Pytkin » 09 úno 2011 12:22

hej .. na rozsirenie pultu o dalsie adaty a kupenie novej ADAT karty do pocitaca :)

tento setup je OK .. FF400 + Yamaha 01v96vcm ..

fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

Re: Digimix 32in analog + ADAT

Příspěvek od fugamortis » 09 úno 2011 12:52

ok chapem, vdaka

Odpovědět