Mixpult - rekonštrukcia pre kolegu C9000
Re: Mixpult - rekonštrukcia pre kolegu C9000
Tak komplet pult je hotov. Všechny šavle běží, žádný brum jen čistý signál i při maximálním zesílení. Korekce fungují hodně slušně, zatím jsem zkoušel jen dynamický mikrák a linku, trafo se dá parádně přebudit a pěkně to kreslí. Brzo nahodím ukázku. Zvukově je to dle mého ucha hodně blízko WSW broadcast modulům jako siemens W295b, teda alespon podle ukázek Sie-Q od soundtoys je to charakterem hodně podobný. No brzo bude audio
Každopádně ale VELKÉ díky Peterovi!!!
Bez něj by to asi ještě leželo pod prachem ve zkušebně. Měl na mě nervy a profi přístup muzikanta, taky nadšení pro věc, kterýho si velmi vážím.

Každopádně ale VELKÉ díky Peterovi!!!

Naposledy upravil(a) c9000 dne 10 dub 2017 16:27, celkem upraveno 1 x.
cisty dignal! mame radost.
O víkendu jsem nahrával jedno duo. Jeli jsem rekording postaru "na punkáče" z toho co se sešlo. Rozhodl jsem se natočit to celé přes tenhle pult. S tím že jsem teda taky postaru nakroutil na každej majk eq podle ucha. Takže tady jsou čisté náběry z pultu přímo do Motu:
Kluci používají na kytaru oktaver, proto je tam basa "jakoby". Celý je to nahraný živě, ve zkušebně. Vokály se datáčely zvlášt.
Punk gear: kick - samson noname, snare - sm57, room 1- GaFC1, room2 -SEX1R, overhead tonsil mdo23, kytara sm57 + thoman páskový cheep majk, (nevim jak se jmenuje), oktaver- linka, Vokály : GaFC1 + AKG C214.
Punk gear: kick - samson noname, snare - sm57, room 1- GaFC1, room2 -SEX1R, overhead tonsil mdo23, kytara sm57 + thoman páskový cheep majk, (nevim jak se jmenuje), oktaver- linka, Vokály : GaFC1 + AKG C214.