Momentalne vlastnim Focusrite Saffire Pro 24 DSP mam moznost velmi vyhodne ju predat(takmer plna suma kedze je este 1,5 roka v zaruke) a prejst bud na vyssi model Focusrite Liquid Saffire 56 na ktorej sa mi pri teste pozdavali hlavne Liquid preampy ako velice dobre a zvukovo lepsie ako na mojej momentalnej zvukovke Saffire Pro 24 DSP.
Avsak nejak si nemozem pomoct a premyslam nad nejakym riesenim typu mixpult so vstavanou firewire zvukovou kartou,jedna sa hlavne o kvalitu mikrofonnych prevodnikov a celkovej vseobecnej zvukovej kvalite v mojej cenovej kategoori do 700eur mam nasledovnych kandidatov:
Yamaha N8 alebo lacnejsie moznosti typu Phonic PHHB24 FW Mk2 Helix Board po pripade Mackie Onyx 8201.
Niesom si isty hlavne vzhladom na cenu ci taketo zariadenia budu schopne ponuknut zvuk ako napr. externa Saffire 56 ktora je super.
Momentalne mam odposluchy Yamaha HS50M ktore su ake su nastastie mam znameho tu u nas v jednom shope ktory mi je schopny predat 2 mesacny testovaci model Genelec 8240A ktory bol asi 3 krat zapnuty aj to len na test.,napocuvat som si ich bol a som pre ne pevne rozhodnuty.Kedze sa k nim mozem dostat za cenu 820 euro kus.A prave preto som sa rozhodol aj pre upgrade zvukovej karty a dostat sa tak na minimalne poloprofesionalnu uroven aspon co sa tyka technickeho vybavenia
Co sa tyka tvorby tocim sa okolo tanecnej muziky hlavne House a hodlam zacat pracovat s nahravanim vokalov,kedze mam moznost poziciavat si z prace AKG C414 spolu s SE Elektronics Refexion Filter.
Snad sa najde dakto kto by mi mohol v tejto otazke poradit co bude lepsie ci ostat dajme tom pri Saffire 56 alebo bude zvuk rovnako dobry aj pri pouzity mixpultu so vstavanou zukovkou ako napr Yamaha N8 alebo Phonic PHHB24 FW Mk2 Helix Board.
Za podnety a rady vopred dakujem.