Solid State Logic Česká-filharmonie

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 21 úno 2009 02:53

Pytkin píše:Ivo : Bricasti robi aj surround ?
... jasne ... tedy dva Bricasti a dalkac M10. V pripade potreby rozsirovat tak az 4 surround enginy (coz ovsem predpoklada 8x Bricasti M7 ;-) ).
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 21 úno 2009 03:08

au

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 21 úno 2009 21:45

safa píše:
Pytkin píše:Ivo : Bricasti robi aj surround ?
... jasne ... tedy dva Bricasti a dalkac M10. V pripade potreby rozsirovat tak az 4 surround enginy (coz ovsem predpoklada 8x Bricasti M7 ;-) ).
Ja som si pozeral ich web , ale vsade sa pise len stereo .. o surrounde ziadna zmienka .. mozno som zle hladal ..

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Příspěvek od Liquid Sound » 21 úno 2009 21:47

Pytkin píše:
safa píše:
Pytkin píše:Ivo : Bricasti robi aj surround ?
... jasne ... tedy dva Bricasti a dalkac M10. V pripade potreby rozsirovat tak az 4 surround enginy (coz ovsem predpoklada 8x Bricasti M7 ;-) ).
Ja som si pozeral ich web , ale vsade sa pise len stereo .. o surrounde ziadna zmienka .. mozno som zle hladal ..
Asi chyba infa. Pětikanál je standardem samozřejmě.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 21 úno 2009 22:13

Pytkin píše:
safa píše:
Pytkin píše:Ivo : Bricasti robi aj surround ?
... jasne ... tedy dva Bricasti a dalkac M10. V pripade potreby rozsirovat tak az 4 surround enginy (coz ovsem predpoklada 8x Bricasti M7 ;-) ).
Ja som si pozeral ich web , ale vsade sa pise len stereo .. o surrounde ziadna zmienka .. mozno som zle hladal ..
... jaj, tak doufam, ze jsem neprozradil co jsem nemel ;-)

EDIT: Aha, tak on to Brian ma zatim jako FUTURE ENHANCEMENTS:

http://bricasti.com/m10.html
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 úno 2009 01:48

Tak nechcem byt za kokota , ale fakt tomu nerozumiem .. aj som si precital manual http://www.bricasti.com/images/m7.pdf .. a nic .. o surrounde ani zmienka .. Vstupy su stereo analog alebo stereo digital .. nevyzera to byt moc modularne , tak neviem , ako dnu/von dostat 6 pripadne 8 kanalov .. dalej v manuale sa ani raz nespomina slovo surround .. Bud ma pan Bricasti daku divnu filozofiu marketingu , alebo to teda surround vobec nevie ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 úno 2009 01:59

aha .. tak nasiel som to FUTURE ENHANCEMENTS .. http://bricasti.com/m10.html v zalozke Features&Specs uplne dole ..

Control of Multiple M7s for multichannel applications ..
Z toho mi ale uplne neni jasne ci sa jedna o surround , alebo len viac I/O ..

Ked by som chcel 5.1 reverb, cize si musim kupit 3xM7 .. To este chapem .. Ale ako sa tie gerety prepoja medzi sebou , aby vedeli , ze rataju surround verb , a ako si budu vymienat udaje o vstupe .. tomu teda nerozumiem .. Nema to ziadnu zbernicu , len RS422 na dialkove riadenie ..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 22 úno 2009 12:41

Pytkin píše:Tak nechcem byt za kokota , ale fakt tomu nerozumiem .. aj som si precital manual http://www.bricasti.com/images/m7.pdf .. a nic .. o surrounde ani zmienka ..
... ono taky v dobe kdy se psal tenhle manual to byl akorat namet na zhave diskuse v anarchistickych krouzcich. Surround je mozny az s prichodem ovladace M10.
Vstupy su stereo analog alebo stereo digital .. nevyzera to byt moc modularne , tak neviem , ako dnu/von dostat 6 pripadne 8 kanalov
... psal jsem o Surroundu ne o 5.1 . Funguje to tak ze dve masiny (dohromady 4in/out) propojeny pomoci remote M10 funguji jako jeden surround engine. Dohromady pokud ma clovek az 8x M7 lze takhle mit az 4 surround enginy. Vyhoda je ze lze celej system nakoupit postupne, tedy ce uzivatel nemusi hned vydat pul milionu za jednu masinu se 4 enginama ale muze nakupovat a pouzivat postupne.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 úno 2009 20:35

Safa : hmm . neviem co si ty predstavujes pod surroundom .. Ja pod surroundom chapem mody od LCRS , cez 5.1, 6.1, 7.1 az do 20.2 .. spojit ovladat dva stereo efekty jednym controlerom .. v tom nevidim ziaden surround ..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 01 bře 2009 00:56

Tak u efektovyho zarizeni si pod tim predstavuju vytvoreni homogenni prostorove zvukove iluze v levo-pravem i predo-zadnim rozmeru. To je presne vec kterou by dvojice M7 mela umet (zatim to ovsem, jak spravne podotykas, neni implementovano).
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 bře 2009 01:06

safa : no ale neviem si dost dobre predstavit ako sa medzi sebou tie dve M7 dohodnu .. ved to nema ziadny BUS ..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 01 bře 2009 01:09

Aky BUS ? Muzes to vysvetlit bliz ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 bře 2009 01:25

safa : no nejak musia tie M7 predsa medzi sebou komunikovat ..ako inak spravia priestrorovy reverb ? a nevidim tam nic .. akurat rs422 ale ta je len na riadenie ..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 09 bře 2009 20:49

nevim, podrobnosti zatim neznam. Nicmene verim, ze to maji vyreseny kdyz tam tu ficuru pisou. Asi skutecne komunikuji po casti te RS442 ... le to je jen dohad.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 bře 2009 00:24

safa : rs422 mi pripada ako divna zbernica na prenos signalu .. ked zoberieme ze to ide 96kHz , 24bit , stereo, tak minimalne pol mega za sekundu by tam museli tlacit .. hovno .. x8 kedze to je seriova zbernica .. 4mbity ..

Odpovědět