(sranda must be)
Popsal jsi jejich pozitiva i negativa pomerne presne - mam je doma.bag píše:viem ze je to na tomto fore respektovana bedna a preto som ku nej pristupoval s velkymi ocakavaniami, ale negativa (pre mna neznesitelne ostre (?!exciter?!) a nerealne hmotne vysky, vyssie basy tenke - bez energie, na ukor hlbokych) prevazili nad pozitivami (top konstrukcia, krasne citatelne stredy (top vokaly, chvosty reverbov, atd..)).
Prekvapilo me, jak vystizne jsi je popsal, aniz bys mel s nimi nejakou vetsi zkusenost.bag píše:to fova: som rad, ze som stretol dalsieho cloveka, ktory pocuje podobne ako ja. nestava sa mi to casto![]()
ak sa mi podari si A7 u niekoho vypocut rozohrate, budem rad. ale uz iba pre spravenie si obrazu. mam uz totiz na stole ine. rozohrate A7 by mi museli fakt strasne sadnut, aby som opat pocitoval potrebu zmeny (v rovnakej cenovej kategorii).
no ty filtry jsou tam hoodne lehoucky, ze subu dekodujes skoro celou skladbu. ;]kexik píše:tom-thak: jadro pudla je ze presne na deliacom kmitocte hraju obe vetvy a to rovnako nahlas. to je jeho definicia
a hacik je v tom ze okolo deliaceho kmitoctu sa casto deju skarede veci, kedze realne analogove filtre nie su hladke a fazovo koherentne (cize niektora frekvencia blizko deliacej, namiesto aby sa jej intenzita z basaka a z vyskaca spocitali, tak sa odcita atd). o dost lepsie sa chova vyhybka digitalna (aj teoreticky, aj prakticky)