Pár aktivních monitorů do cca 12 tis.

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
kexik

Příspěvek od kexik »

blba fotka, ten kevlar je zltozltozlty...

delay

Příspěvek od delay »

Vždy? říkám, ta barva je naprosto zkreslená, musel by jsi vidět alespoň originální letáky. Ten reprák je světle zelenej. Tahle fotka je pravděpodobně překontrastovaná...
I tak je to lepší než bílá u Yamahy :-)

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

delay píše:Ten reprák je svìtle zelenej.
kexik píše:blba fotka, ten kevlar je zltozltozlty...

hahaha

delay

Příspěvek od delay »

Solarfall:
Kurva, jsem chtěl napsat světle žlutej :-). Vím co mám na stole, ne?
Jsi mě uplně zmagořil s tou zelenou...

Viki

Repro

Příspěvek od Viki »

delay píše:Solarfall:
Kurva, jsem chtěl napsat světle žlutej :-). Vím co mám na stole, ne?
Jsi mě uplně zmagořil s tou zelenou...
...klucí,koukněte co jsem měl doma na stole já,a? se zasmějete...a můžete hanit,už jsou v popelnici :-).
Tam vpravo a vlevo nahoře...a ještě k tomu naležato,to vám budou vstávat vlasy hrůzou na hlavě :shock:

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Viki: parada, hadam od gramofonu Tesla? ,)

Viki

Příspěvek od Viki »

Cyril píše:Viki: parada, hadam od gramofonu Tesla? ,)
...jo´ooooo :-)
Zítra pošlu ty moje nový objevy a kdo neveří že hrajou za 1200,
tak a? nevěří,mě to "zatím"stačí,lepší,nežli zlatá Tesla,ne?
Pomalu,ale jistě...

delay

Příspěvek od delay »

Ten zesák je taky nějakej OLD-SCHOOL ne? Nemohu přešíst značku...
Ale to je jedno, Yogi je z nás beztak neštastnej, že jsme odběhli od tématu...

Viki

Tesla

Příspěvek od Viki »

...zítra ne,v pondělí,nemám doma net... :oops:
Zasák byl High SONY,už je taky v popelnici...
Čauky chlapi.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Viki: kdysi jsem tyhle bedny odpalil Bilym albem od Beatles ,) Fakt skvely zvuky to delalo jeste dlouho po vypnuti a pak uz nic... Skoda, ze jsem si to tenkrat nemel jak nasamplovat ,)

Yogi
Vybavení

buďme konstuktivní :o)

Příspěvek od Yogi »

Okey, vezmu-li v úvahu, že můj stolek s přehledem unese LCDcko, mix i monitory, meni to neco na situaci - je to obtezkany Tapco transparentne lepsi ? Pokud teda zuzim vyber na KRK RP6, Behringer B2030A (doufam, ze cena je opravdu za par beden, jinak na dve nemam - pokud ano pak pripada v uvahu i B2031A :o) a Tapco S8.
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

delay

Příspěvek od delay »

Tady bych to klidně zúžil na a KRK RP-6 a TAPCO S8, obě tyhle bedny (a to soudě jen podle nejrůznějších přízpěvků ca. rok dozadu tady na eZone) budou určitě lepší nežli Behringer. TAPCO asi budou víc šumět nežli KRKy, ale také budou mít asi více basů. Těžká volba. Možná rozhodne to, který půjdou lépe sehnat. Záleží, jak na to spěcháš?

Yogi
Vybavení

cena

Příspěvek od Yogi »

Jasně, pak ale taky beru trochu v úvahu cenu - KRK vyjde pár na 13 litrů a 13.9 tisíc. Behringer je o dost levnější, ale zase vim jaký jsou třeba mixáky od behringeru, prostě je to snaha o kvalitu za menší peníz no.
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

delay

Příspěvek od delay »

Yogi:
Někdo by mohl polemizovat, jestli je Behringer vůbec snaha o kvalitu :-)
Jasně Truthy ti poskytnou dostečnej power a basy, ale už se tady několikrát psalo (lépe řečeno uživatelé referovali), že maj chemický výšky a jsou nedetailní. Navíc ve vybraných kusech (místech :-)) k nim můžeš dostat fajn FM receiver :-). Takže Truth bych asi neriskoval. Ikdyž úplně vyřadit je nejde, přeci jenom se asi povedly, protože je má dost lidí... Stejně tak ale TAPCO S8 má v porovnání s Behringerem daleko lepší reference od uživatelů... KRKy zatím tolik lidí nevlastní, takže asi těžko takhle hypoteticky srovnávat...

kexik

Příspěvek od kexik »

behringer 2030 je mensia a lacnejsia bedna ako 2031; ma mensi basak a je mensia. vykonova cast je pocitam rovnaka ale nikto nereferoval problemy s radiom, kym pri 2031 je to skoro pravidlo. uz sme tu o tom popisali megabajty. ak chces minut menej prachov, 2030 nie je zly napad. podla mna si musis vsetkych kandidatov niekde vypocut, na tvojich, aj referencnych nahravkach. samozrejme idealne v akusticky vyriesenej miestnosti a naraz, ale prinajhorsom hocikde a postupne ;)
ak robis muziku 7 rokov, tak snad si sa uz naucil kriticky pocuvat. na nejake plky z internetovych for sa vybodni, tu mozes dostat akurat prehlad, ze co existuje a ake to ma eventualne prusery. zvuk si vyberaj sam
dobra metoda je zobrat dobry mix (nahravku stylu ktory robis a o ktorej si si isty ze je zmiesana skvele) a tvoje roughmixy: bedna, na ktorej bude najvypuklejsie zrejme, ze su tvoje mixy nahovno, je jasny favorit.

Odpovědět