Ahoj,
spoustu let (cca 7) skládám s multimediálníma bedýnkama za 1600,- stovek (dvě plastový hračky a jeden woofer s koulovitym zvukem

) - píšu proto, pač tady někdo hlásil něco o tom, že to jde (řikám jde, určitě, ale po čase to dře ;o) - nicméně s muzikou to nemá co do činění a s tím souhlasím - je to jen přibližovátko dál.
Chtěl bych nějaký aktivní monitory - rozsah frekvencí (cca 40Hz - 21kHz - možná nějaká benevolence), biamp, žádný plasty, ... Jsem ochoten investovat až 12 tisíc, ale nemusí to být nutně tolik

Mám několik osobních favoritů, ale v reprodukci se fakt nevyznám, tak možná sleduju špatný parametry. Prosím o porovnání těch co mám aktuálně vyhlídnuté plus možné návrhy na lepší volbu v podobných cenových relacích a proč. Cílem je jednoznačně zlepšit poslech, možnost slyšet konkrétnější zvuk, vykreslený vejšky (na tom co mam prostě nejsou), ale stále kvalitní basy, pač basa tvrdí muziku (ikdyž monitory nejsou o basování, ale vyrovnanym zvuku v celym frekvenčním spektru) ... Chci na tom primárně skládat, hrát přes to a VST na klávesy s dobrym požitkem a občas rádoby míchat a masterovat. DÍKY
Behringer B2031A
Event TR6-E
KRK RP6
M-audio BX8A
Roland DM2100